• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Asistencije Radovića i gol Šćepovića

Legija - Partizan 2:1, uz dvije asistencije bivšeg Partizanovca Miroslava Radovića.

 Asistencije Radovića i gol Šćepovića Izvor: MONDO

Ne prođe mnogo da Miroslav Radović izjavi kako mu je velika želja da jednog dana ponovo zaigra u Partizanu.

E, pa u subotu se baš potrudio da pokaže da bi bio pravo pojačanje!

U meču protiv svog bivšeg kluba, "Mire" je bio dvostruki asistent za pobjedu Legije i poraz Partizana - 2:1 za Poljake u polufinalu "Dejna kupa" u Varšavi.

Za Legiju je igrao i nesuđeni štoper Crvene zvezde Dosa Žunior, koji je u posljednji čas bukirao kartu za Varšavu, umjesto Beograd. Odigrao je dobar meč, iako se nedavno priključio novom klubu.

LEGIJA: Kučijak, Berežinski, Dosa Žunior, Jodlovec, Vavržnjak, Helio Pinto, Vrdoljak, Radović, Dvališvil, Kosecki, Saganovski.

PARTIZAN: Lukač - Aksentijević, Ivanov, Ostojić, Volkov - Luka, Jojić, Marković, Ilić - Ninković, Kojić. Igrali su još: Malbašić, Nemanja Petrović, Mitrović i Ščepović.

Umjesto 2:0, lako je moglo da bude i 1:1 na "Pepsiju" da je arbitar u 71. minutu dosudio penal. Poslije odlično izvedenog udarca Miloša Jojića, jedan od defanzivaca Legije rukom je preusmjerio loptu na putu ka golu, ali se nije začuo zvižduk.


Kazna (čitaj: nagrada) za to stigla je brzo: Sedam minuta kasnije, zbunjene i nesigurne Milana Lukača i Nikolu Aksentijevića prevarili su Radović i Mihal Kuharčik. Pas, prijem, šut i gol - 2:0! Bila je to druga asistencija Radovića, najboljeg aktera meča, koji je u posljednjem minutu igre prvog poluvremena sjajno sa desne strane uposlio Mareka Saganovskog, a zelena "devetka" glavom savladala Lukača.

Utjehu je Partizan pronašao u golu rezerviste Šćepovića, koji je ušao u 60. minutu, a 21 minut kasnije postigao lijep gol iz slobodnog udarca, sa ivice šesnaesterca.

Najbolja šansa za crno-bijele za izjednačenje, u 86. minutu, završena je žestokim sudarom Žuniora i Jojića, poslije čega je trener srpskog šampiona Vuk Rašović morao da izvuče iz igre popularnog "Zeku".

Pitanje je da li će on biti spreman do nedelje u 13 časova kada se u meču za treće mjesto sastaju Partizan i Austrija Beč. Tri sata kasnije biće odigrano finale između Legije i Fluminenzea. Brazilci su rezultatom 1:0 pobijedili tim iz Austrije.

VUK RAŠOVIĆ:

"Na početku bih rekao da smo veoma zadovoljni što smo dobili pozivnicu za ovaj turnir. Utakmica je bila takva kao što smo i očekivali – bila je mnogo borbena. Legija je u ovom trenutku spremnija od nas. Mi smo bili prilici da proverimo formu pojedinih igrača i ukažemo šansu mlađima. Zadovoljan sam pokazanim u nekim elementima igre, ali moramo da pružimo više u utakmicama koje dolaze. Drago mi je što smo igrali na ovako lepom stadionu. Čestitam na pobedi Legiji".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC