• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rašović: Olako primljeni golovi

"Moramo da počnemo da koristimo izgledne prilike, inače će biti dosta loše", opominje trener Partizana nakon poraza od Austrije u Poljskoj.

 Rašović: Olako primljeni golovi Izvor: MONDO

Rezultatski neuspjeh u meču za treće mjesto pripremnog turnira u Varšavi nije najviše zabrinuo šefa struke crno-bijelih Vuka Rašović u nedjelju popodne.

Više mu glavobolja zadaje činjenica da njegov tim nije iskoristio veći posjed lopte, izgledne prilike pred golom protivnika.

"To smo mi, trenutno...", konstatovao je Vuk Rašović poslije izlaska sa meča za treće mjesto na turniru Dejna kup.

"U većem dijelu meča smo imali kontrolu lopte, igrali lijepo, pravili izgledne situacije, ali smo opet došli u situaciju u kojoj strašno lako primamo golove. Austrija nam je faktički dala dva gola bez udarca na gol".

"Igramo, pravimo šanse, ne realizujemo ih, a primamo lako golove, praktično bez šanse protivnika. Moramo da vodimo računa o svim elementima. U drugom poluvremenu smo povećali nivo igre, došli do šanse, ali moramo da počnemo da koristimo izgledne šanse, inače će biti dosta loše", analizirao je trener.

Prema njegovom mišljenju, crno-bijeli moraju da vode računa o svim elementima igre, uključujući i koncentraciju.

Marko Šćepović postigao je gol za šampiona Srbije...

"On dosta dobro radi, to se reflektuje i na utakmice. Sve to ide dosta dobrim tokom za njega... Vidjećemo da li će ostati, ne znam", izjavio je Rašović.

Omladinci Andrija Živković i Danilo Pantić iz dana u dan dokazuju talenat i stiču iskustvo, uprkos greškama.

"Andrija Živković je dobar, Danilo Pantić isto... Moramo da budemo strpljivi sa njima. Andrija mora da donese drugu odluku u momentu kada je sam ispred golmana, ali to su stvari koje se dešavaju. Moramo da nastavimo da radimo i siguran sam da će sve to doći na svoje mjesto", podvukao je Rašović.

Nesiguran u odluku arbitra

Poljski arbitar pokazao je na bijelu tačku šesnaesterca šampiona Srbije.

"Nisam vidio dobro, čini mi se da je malo prestrogo dosuđen penal. Nisam uspio da to dobro vidim sa klupe", rekao je Rašović.

Imena oba Partizanova rivala sa pripremnog turnira u Varšavi (Legija i Austrija) nalaze se u istom dijelu žrijeba kvalifikacija za Ligu šampiona. Poljski prvak takođe počinje učešće u drugom kolu (igraće protiv velškog Nju Sejntsa), a Bečlije će zaigrati od trećeg.

S obzirom na to da su i Partizan i Legija i Varšija projektovani nosioci u trećem kolu kvalifikacija, nemoguće je da se sretnu na putu ka grupnoj fazi Lige šampiona.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC