• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kežman: Četvorica na izlaznim vratima Voše

Novi član uprave Novosađana kaže da će klub poslije Delača dovesti i napadača, dok postoje i inostrane ponude za nekoliko igrača.

 Kežman: Četvorica na izlaznim vratima Voše Izvor: MONDO

Vojvodina je odlično počela novu sezonu ubjedljivom pobjedom na Malti protiv Hibernijansa u prvom meču prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. I dok se ekipa sprema za revanš u Novom Sadu u četvrtak, čelnici kluba rade punom parom.

Jedan od najzaposlenijih je Mateja Kežman, član upravnog odbora kluba zadužen za transfere igrača.

On je nedavno najavio da že Vojvodina dovesti golmana iz inostranstva i obećenja je ispunjeno - u Novi Sad iz Čelsija na pozajmicu je stigao Matej Delač.

U planu je i angažovanje napadača.

"Pregovori su u završnoj fazi i očekujem uskoro dolazak igrača koji će pojačati igru u špicu", rekao je Kežman za novosadski "Dnevnik".

Bivši reprezentativac Jugoslavije i Srbije i Crne Gore potvrdio je da je zabrana odlazaka igrača iz Vojvodine u Partizan i Crvenu zvezdu i dalje na snazi i saopštio da će nekoliko igrača uskoro napustiti Fudbalski centar "Vujadin Boškov".

"Postoji grupa iskusnijih igrača koji su zaslužili dobar inostrani angažman kako bi riješili pitanje egzistencije, a to su Abubakar Oumaru, Miroslav Vulićević i Branislav Trajković. Za njih, kao i za Envera Alivodića, postoje ponude, ali u ovom momentu one ne zadovoljavaju Vojvodinu. Ipak, intenzivno se pregovara i sigurno je da će biti odlazaka", rekao je prvi pomoćnik predsjednika kluba Balše Butorovića.

On, uprkos kratkom boravku u Novom Sadu, tačno zna šta nedostaje klubu.

"U sportskom smislu, smatram da Vojvodina mora da unaprijedi marketing kluba. Takođe, mislim da prije svega igrači, preko svih klupskih struktura, pa do navijača, moraju da imaju pobjednički mentalitet i više pozitivne sportske drskosti. Jednostavno, želja za pobjedom i osvajanjem trofeja mora biti jača nego do sada", dodao je Kežman i naglasio da je pohvalno to što je Voša pravi rasadnik talenata.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC