• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ogi, dobro došao"

Čelnici Grojter Firta, pored trogodišnjeg ugovora, spremili su i "devetku" za Ognjena Mudrinskog. O bivšem igraču Zvezde govorili su u superlativu.

 "Ogi, dobro došao" Izvor: MONDO

Ognjen Mudrinski sa "devetkom" na leđima.

Ovaj broj jasno pokazuje dvije stvari, koliko u Grojter Firtu vjeruju u mladog napadača i šta od njega očekuju u sezoni u kojoj će pokušati da se vrati iz Cvajte u Bundesligu.


Dan poslije potpisivanja ugovora i odlaska sa priprema, Mudrinski je u Firtu predstavljen. Dobio je zeleni dres sa omiljenim brojem svakog napadača, a od predsjednika kluba Helmuta Haka i sportskog direktora Ruvena Šredera dobio je samo riječi hvale.

"Uložili smo mnogo napora u potragu za pravim pojačanjem u napadu i mislim da nam se posrećilo. Radosni smo jer smo potpisom ugovora sa Ogijem završili veliki posao. Želim mu sve najbolje u našem klubu", rekao je Hak.

Šreder se nadovezao.

"Dugo smo pratili Ognjena i intenzivno posmatrali sve vezano za njega. Jak je u igri glavom i dobro koristi prazan prostor, tipičan je centarfor. Srećni smo što smo ga dobili".

Mudrinski je, poslije prelaska iz Crvene zvezde za 800.000 evra, potpisao trogodišnji ugovor sa klubom, za koji nastupa povremeni reprezentativac Srbije Nikola Đurđić. Ukoliko Đurđić, koji je zimus stigao u Bavarsku, ne napusti klub tokom ljeta, srpski tandem mogao bi da dominira terenima Cvajte naredne sezone.

CENTARFOR

Mudrinski je na 25 utakmica dao 12 golova za Crvenu zvezdu, prije toga 11 na 34 nastupa za Jagodinu, u koju je došao iz Vojvodine poslije samo sedam mečeva tokom kojih je dao dva gola. Za mladu reprezentaciju Srbije dao je dva gola na pet utakmica.

(Nikola Janković, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC