• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: "Lane" u Vojvodini!

Slobodni strijelac Milan "Lane" Jovanović pitao je Balšu Butorovića da trenira sa Vojvodinom, što je novi predsjednik sa oduševljenjem prihvatio.

 MONDO: "Lane" u Vojvodini! Izvor: MONDO

Milan "Lane" Jovanović vratio se u Vojvodinu, saznaje MONDO, ali za sada samo na treninge prvog tima.

A, za kasnije...

U Novom Sadu ne žele da isključe mogućnost da bivši reprezentativac Srbije i jedan od najboljih fudbalera belgijske lige u posljednjoj deceniji ostane u Novom Sadu kada bude završen prelazni rok, 31. avgusta.

Naravno, na "Karađorđu" su svjesni da su male šanse da igrač kakav je "Lane" ovog ljeta ne pronađe angažman u inostranstvu, ali ako postoji i "jedan odsto šansi da ostane", rečeno nam je, "Voša će uraditi sve da se to dogodi".

"'Lane' me je pozvao i pitao da li može da trenira sa nama, što smo objeručke prihvatili. Trener Nikolić bio je oduševljen da ima takvog igrača u grupi, on naš nekadašnji as, sa sjajnom inostranom karijerom. Naši mladi igrači mogu mnogo od njega da nauče i učinićemo sve da, ukoliko ne bude zadovoljan ponudama iz inostranstva, što prije potpiše za Vojvodinu! Bio bi veliko pojačanje, pozitivno bi uticao na naš tim i bio strah u očima naših rivala", kaže za MONDO Balša Butorović.

On je rekao da su, poput Jovanoviću, vrata kluba otvorena i Gojku Kačaru i Milanu Stepanovu. Kada god budu želeli da se vrate...

"Mog pokojnog oca i moja želja je da sve učinimo da dovedemo bivše igrače koji mogu da nam budu od koristi, a Kačar i Stepanov itekako mogu. Ipak, oni su godinama u inostranstvu i imaju jake ugovore. Razgovarali smo, obojica su mi rekla da opcija povratka postoji, ali da mora da se sačeka kraj prelaznog roka", otkriva Butorović mlađi i dodaje:

"Mi bismo voljeli već danas da ih vidimo u timu, a siguran sam i naši navijači".

(Nikola Janković, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC