• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Bazel i Ivanov... ima istine!

Predstavnik Bazela u četvrtak razgovarao sa čelnicima Partizana oko transfera Ivana Ivanova. Ponuda dobra i za crno-bijele i za Bugarina.

 MONDO: Bazel i Ivanov... ima istine! Izvor: MONDO

Bazel je, ipak, "zagrizao" za Ivana Ivanova!

Prema saznanjima MONDA, predstavnik švajcarskog kluba u četvrtak je posjetio Humsku, gdje je sa čelnicima Partizana razgovarao o transferu pouzdanog defanzivca.

Izaslanik švajcarskog šampiona iznio je vrlo primamljivu ponudu, a o njenim detaljima upoznati su predsjednik crno-bijelih Dragan Đurić, generalni sekretar Darko Grubor i sportski direktor Albert Nađ.

Bazel je spreman na uslove koji će zadovoljiti obje strane - srpskog šampiona i bugarskog reprezentativca.

Ivanov ima ugovor sa "parnim valjkom" na još godinu dana. Bugarin je na kraju prošle sezone izrazio želju da napusti Partizan, ali samo u slučaju prave ponude. To je više puta ponovio i tokom priprema.

"Igrač sam Partizana i sa istim motivom i željom pristupam izazovima u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Čuo sam i ja za razne priče, ali one nisu ozbiljne i u njih ne vjerujem dok se nešto konkretno ne dogodi", izjavio je bugarski internacionalac za vrijeme priprema na Zlatiboru.

Informacija da je Bazel zainteresovan za Ivanova pojavila se pred kraj juna, kada je ekipa bila u Sloveniji. Igrač nije želio da komentariše priče o njegovom eventualnom odlasku u Švajcarsku, dok su trener Vuk Rašović i direktor Nađ ostali zatečeni. Tada se u medijima pominjala cifra od oko četiri miliona evra.

Ubrzo su svi u Humskoj demantovali da postoji bilo kakva priča oko pregovora sa Bazelom za pouzdanog štopera.

Međutim, gdje ima dima ima i vatre.

Trener crno-bijelih Vuk Rašović najozbiljnije računa na Ivanova. Dvadesetpetogodišnji odbrambeni fudbaler, koga su navijači srpskog šampiona proglasili najboljim fudbalerom u prethodnoj sezoni, ima zagarantovano mjesto štopera u prvoj postavi i od njega se očekuje da u predstojećim kvalifikacijama za Ligu šampiona bude stub odbrane Partizana.

(Predrag Vujić, Vladimir Sukdolak, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC