• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Džigi" Partizanov do 2016!

Partizan produžiougovor sa Nikolom Ninkovićem.

 "Džigi" Partizanov do 2016! Izvor: MONDO

Partizan se obezbijedio!

Nikola Ninković produžio je saradnju sa crno-bijelima na još tri godine. Mladom ofanzivnom veznom fudbaleru ugovor sa Partizanom isticao je narednog ljeta, ali se odlučio na vjernost klubu u kojem je ponikao do 2016. godine.

"Nisam imao dilemu oko produženja ugovora, jer meni je oduvijek bio cilj da postanem igrač najprije u svom klubu, pa onda da idem dalje...", naglasio je popularni "Džigi".


Sa 18 godina već je na meti brojnih evropskih klubova. Ali, na njega ozbiljno računaju i u Humskoj, pogotovo u predstojećoj sezoni.

"Imamo mladu ekipu punu elana i želje za dokazivanjem, spremili smo se fenomenalno i prosto sam iznenađen sa koliko elana igramo. Probaćemo da zadržimo taj nivo igre, pa i da ga unaprijedimo, kako bismo prošli prva dva kola kvalifikacija i makar obezbijedili Ligu Evrope, a poslije šta nam Bog da", optimista je Ninković.

Prošle sezone imao je problem sa bolestima i povredama, koji su ga spriječili da pokaže sav svoj potencijal. Trener Vuk Rašović sada mu je dao odgovornu ulogu u timu, a Ninković vjeruje da će opravdati poverenje i da se njegovo ime u budućnosti neće spominjati samo u negativnom kontekstu.

Ninković je prvotimac Partizana postao 2011. i od tada je odigrao 34 utakmice za crno-bijele u svim takmičenjima na kojima je bio strijelac četiri gola. Za prvi tim debitovao je 19. jula 2011. protiv Škendije u kvalifikacijama za Ligu šampiona Mnogi ga vide kao pravog nasljednika Saše Iliće.

"Treća sreća, nadam se da ovog puta neću omanuti. Dobro smo radili, spremio sam se vrhunski i sada samo neka me povrede i bolesti zaobiđu, pa se nadam da ću postati ono što svi od mene odavno očekuju".

Upravo će utakmice u Evropi u velikoj mjeri uticati na dalji tok sezone. Partizanu su ciljevi u domaćim takmičenjima ostali isti - trofeji.

"Samo da prođemo prva dva kola u Evropi, onda ćemo biti rasterećeni, iako će Superliga biti najjača u posljednjih nekoliko godina. Mi smo kao tim najmlađi od svih, ali imamo izvanrednu hemiju u timu i to nas hrabri da ćemo predvođeni Sašom Ilićem uz našu ogromnu želju za dokazivanjem, doći i do sedmog uzastopnog trofeja. Biće ovo 'dugo toplo ljeto' za nas i navijače, nadam se da ćemo iz njega izaći radosniji", uvjeren je Nikola Ninković.(MONDO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC