• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Ivanov trenira, ali...

Ivanov trenirao punom parom u "Zemunelu", Rašović ga planira za Jermeniju. Đurić: "Nemamo zamjenu za Ivanova".

 PARTIZAN: Ivanov trenira, ali...  Izvor: MONDO

U Partizanu se prave "mutavi" kada je riječ o odlasku sjajnog štopera Ivana Ivanova, koji je svojim igrama u crno-bijelom dresu zaslužio ljubav navijača srpskog šampiona.

I Ivanov kaže da se dogovorio sa švajcarskim Bazelom, sa čenici Partizana ne znaju šta će. Ponuda Bazela, čiji je predstavnik prije nekoliko dana bio u Beogradu, zadovoljava Bugarina, a očigledno je i Partizanu, jer svaka para dobro dođe. Ali, kako nadomjestiti odlazak Ivanova?

Taj rebus pokušavaju da riješe u Humskoj. Ne samo što je Ivanov (bio) stub odbrane, nego je ljudskim kvalitetima zavrijedio svako poštovanje i to kažu svi u klubu. Navijači mu, sigurno, neće zaboraviti kada je igrao utakmicu za Partizan, iako mu je umrla majka. Odložio je put u Bugarsku za poslije utakmice sa Hajdukom.

Predsjednik Partizana Dragan Đurić mijenja izjave. Najprije je u subotu priznao da Ivanov ide i da mu se traži zamjena. "Sportski žurnal" u svom online izdanju u nedjelju prenosi ovakvu izjavu Đurića:

"Ivanov ne može da ide iz Partizana. Nemamo adekvatnu zamjenu za njega. Ako pronađemo fudbalera koji može da zamijeni Ivanova, a moram da kažem da ga nije lako zamijeniti, jer je odličan fudbaler vrhunski profesionalac i dobar čovjek... Pokušavamo da pronađemo i zadnjeg veznog".

Dakle, krajnje neodređeno. A ne treba smetnuti sa uma ni izjavu sportskog direktora Alberta Nađa, koji je dan nakon saznanja MONDA da je predstavnik Bazela bio u Humskoj sa ponudom za Ivanova, rekao da je "umoran od silnih demantovanja raznih informacija".

Ivanov je u nedjelju trenirao punom parom u "Zemunelu", baš kao i novajlija Petar Grbić, koji je došao na pozajmicu iz Olimpijakosa. Prema saznanjima medija, Ivanov je opet preporučio da umjesto njega mjesto u zadnjoj liniji popuni njegov zemljak Nikolaj Bodurov, ali on baš i nije mnogo igrao u protekloj sezoni za Liteks.

Ivanov je planiran za put u Jermeniju na prvu utakmicu 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Širaka, a trener crno-bijelih Vuk Rašović kaže da nema nikakvu zamjerku na njegovo ponašanje na treninzima i da je Bugarin profesionalac od glave do pete.

Pred čelnicima Partizana je matematički zadatak, jer je jasno šta u sportskom smislu znači Ivanov za ekipu i pohod ka Ligi šampiona, a opet, jasno je i da bi novac od njegovog obeštećenja (1,2 miliona evra) leglo kao "kec na deset" u klupsku kasu.

Uostalom, i Ivanov je za beogradski "Sport" dao jednu vrlo zanimljivu izjavu:

"Partizan duguje ne samo meni, nego i ostalim igračima, zaposlenima, i zato je logično da odem sada, a ne u zimskom prelaznom roku bez obeštećenja. Velika je kriza, pa bi novac od mog transfera pomogao da se riješe neki problemi. Takođe, ni ekipa ne bi osjetila, tu je Vojislav Stanković koji ima kvalitet za prvi tim i koji bi bio pravo rješenje u kvalifikacijama za Ligu šampiona", rekao je Ivanov.

(MONDO, foto: FK Partizan)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC