• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rubin u formi, teško Jagodini

Protivnik Jagodine u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope dobro startovao u novom prvenstvu Rusije.

 Rubin u formi, teško Jagodini Izvor: MONDO

Gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma tražio je od fudbalera istoimenog kluba da u četvrtak na Gradskom stadionu pobijede Rubin iz Kazanja.

Jagodinci jesu briljirali na pripremama u Bugarskoj, ali se ekipa Rubina pokazala odlično u zvaničnoj utakmici, u gostima protiv Kubanja - 1:1 (0:0).

Iako je Kubanj prošlu sezonu završio na petom, a Rubin na šestom mjestu, izabranici Kurbana Berdijeva su dominirali kao da nije riječ o timovima iz istog ranga takmičenja - čak i pošto im je u 45. minutu isključen "vezista" Rjazancev zbog oštrog starta.

Rubin je poveo preko Romana Jeremenka u 71. minutu, ali je izjednačio Ozbiliz tri minuta kasnije iz odlično izvedenog slobodnog udarca.

Kubanj je za cijeli meč samo dva puta zaprijetio golmanu Rižikovu, oba puta iz daljine, dok je Rubin pogodio stativu i propustio pet-šest odličnih šansi.

Protivnik Jagodine odigrao je meč u sljedećem sastavu: Rižikov, Kuzmin, Navas, Markano, Ansaldi, Načo, Kulik, Karadeniz (od 89' Kisljak), Rjazancev, Jeremenko, Rondon.

"Ćurani" će u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, odnosno Ligu Evrope imati daleko najteži posao od sva četiri srpska predstavnika. Partizan u srijedu gostuje jermenskom Širaku, dok su Crvena zvezda i Vojvodina dan kasnije domaćini islandskoj Vestmaneji, odnosno mađarskom Honvedu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC