• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grbić: Ipak je Partizan - Partizan!

Novi napadač crno-bijelih kaže da je imao finansijski unosnije ponude, ali da nije mogao da odbije poziv šestostrukog uzastopnog šampiona Srbije.

 Grbić: Ipak je Partizan - Partizan! Izvor: MONDO

Iako se Crvena zvezda dugo interesovala za njega, Petar Grbić odlučio je da pojača Partizan.

Napadač Olimpijakosa, koji je prošlu sezonu proveo u OFK Beogradu, u ponedjeljak je tokom promocije u Humskoj kazao da je i pored nekoliko boljih ponuda odlučio da dođe na jednogodišnju pozajmicu u redove srpskog šampiona, jer "Partizan je Partizan".

"Imao sam nekoliko finansijski vrlo povoljnih opcija iz inostranstva, ali Partizan je Partizan. Šest godina je uzastopno prvak Srbije i zbog njegovih šampionskih ambicija odlučio sam da dođem u Humsku", kazao je Grbić koji će u Partizanu nositi dres sa brojem 24.

Najbolja preporuka 24-godišnjem Podgoričaninu za dolazak u Humsku bila su tri pogotka koje je postigao u dvije pobjede OFK Beograda protiv Crvene zvezde. Ukupno je prošle sezone upisao devet golova i pet asistencija igrajući za "romantičare".

"Imao sam sreću da postignem tri gola protiv Crvene zvezde, dok protiv Partizana nisam igrao. To su utakmice na kojima igrači imaju priliku da se dokažu i preporuče. Ja sam svoju iskoristio. Nadam se da ću tako nastaviti i u Partizanu".

Sportski direktor crno-bijelih Albert Nađ rekao je da od Grbića očekuje da nastavi sa dobrim igrama.

"Veliko mi je zadovoljstvo što je Petar došao u, mogu slobodno da kažem, najveći klub na Balkanu. Od njega očekujem najbolje partije i da pomogne klubu u pohodima ka novim trofejima".

Trener Partizana Vuk Rašović kazao je da se Grbić već mjesec dana nalazio na listi njegovih želja, ali i da će biti potrebno određeno vrijeme da "uđe u ritam" sa novim saigračima.

"Trenutno je u disbalansu sa ostatkom ekipe, ali napravili smo program po kojem će raditi i biće mu potrebno dvije nedjelje da uđe u konkurenciju za mjesto u timu", istakao je Rašović.

(V. Sukdolak - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC