• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rašović: Ivanov i Lukač sigurno u timu

Trener Partizana uoči prve utakmice sa jermenskim Širakom otkrio da će Bugarin i novi golman sigurno biti u startnoj postavi.

 Rašović: Ivanov i Lukač sigurno u timu Izvor: MONDO

Bez obzira što je Ivan Ivanov javno izrazio želju da napusti Partizan, naći će se u timu na startu sezone.

Među 11 igrača koji će se od prvog minuta suprotstaviti jermenskom Širaku u prvoj utakmici 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona (srijeda, 15.00) biće i golman Milan Lukač, iako je Vladimir Stojković još u klubu iz Humske poslije propalog transfera u tursku Konju.

Šef stručnog štaba crno-bijelih Vuk Rašović, međutim, kazao je da bez obzira na budućnost Ivanova u srpskom šampionu, klub traži pojačanje na mjestu centralnog odbrambenog igrača.

"Mi tražimo defanzivnog centralnog igrača bez obzira da li Ivanov ode ili ne. Ako on napusti Partizan, onda moramo da dovedemo još jednog štopera. Situacija sa bugarskim reprezentativcem nije jednostavna i ne zavisi od mene. On želi da ide, ali za utakmicu sa Širakom računam 100 odsto na njega", istakao je Rašović.

Slična situacija je i sa Markom Šćepovićem, koji se u gotovo svakom prelaznom roku nalazi pred odlaskom iz Partizana.

"On dobro radi i očekujem doprinos od njega koliko god da bude igrao. Vjerujem u svoje igrače, vidim da se trude i ko god izađe na teren daće maksimum", uveren je Rašović.

Na novinarsko pitanje da li će Partizanu za prolazak u sljedeću rundu, s obzirom da je prvak Jermenije poražen u revanšu od slabašnog Tre Penea (0:1), biti dovoljno da odigra na svom nivou, Rašović je odgovorio:

"Odgledali smo četiri njihove utakmice, a gledali smo ih i u prvom kolu kvalifikacija protiv ekipe iz San Marina, gdje su vrlo ozbiljno odigrali prvu utakmicu. Veoma dobro smo ih upoznali, agresivni su i dominantni u Jermeniji. Vole da igraju fudbal i da se nadigravaju".

Rašović je dodao da mu je želja da igrači maksimalno spremni dočekaju duel protiv Širaka i da u djelo sprovedu ono što je ekipa vježbala prethodnih nedelja.

"Veoma sam zadovoljan onim što smo odradili na pripremama. Imali smo kvalitetne protivnike u kontrolnim mečevima, a moji igrači su ispoljili disciplinu, motivaciju i veoma dobro su igrali, što mi daje za pravo da budem optimista. Ipak, mi se na početku evropskog puta sastajemo sa šampionom jedne države i na terenu moramo da pokažemo da smo bolji. Znam da nam niko ništa neće pokloniti", upozorio je trener crno-bijelih.

Takođe, kazao je da bi bio zadovoljan bilo kojom pobjedom u Jermeniji.

"Osjećam pozitivnu šampionsku atmosferu. Imamo skoro potpuno novi tim, ali su fudbaleri željni dokazivanja. Mi imamo obavezu da nastavimo u šampionskom ritmu", rekao je Rašović i dodao da nema problem sa povredama i bolestima svojih pulena.

(Vladimir Sukdolak - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC