• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LŠ: Želji treba gol, Viktorija se brani

Šampion BiH Željezničar u revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Viktorije Plzen mora da nadoknadi gol zaostatka.

 LŠ: Želji treba gol, Viktorija se brani Izvor: MONDO

Fudbaleri Željezničara poraženi su rezultatom 4:3 od Viktorije Plzen u prvoj utakmici u Češkoj i večeras od 20.45 (BHT1) moraju da savladaju Čehe ako žele u naredni krug.

Trener Željezničara je međutim oprezan i ne želi da se zalijeće sa obećanjima o potpunoj ofanzivi njegovog tima na stadionu Koševo.

„Razlika između nas i Branitelja je otprilike kao između nas i Branitelja, takod a je suvišno pitati da li ćemo mi njih napasti. Ono što možemo je da ih pokušamo poremetiti, da ne mogu uraditi lagano ono što znaju“ rekao je Osim na press konferenciji pred ovaj meč.

Osim smatra da će lošiji teren stadiona Koševo biti prednost za njegovu ekipu.

„Viktorija je ekipa koja se može dodavati pola sata bez greške, a mi baš i nismo, tako da lošiji teren odgovara više nama. Očekujemo da će više griješiti“, rekao je Osim.

Oprezan je i golman Adnan Handžić koji Viktoriju i dalje vidi kao favorita.

„Nadam se da neću imati toliko posla kao u plzenu. Imamo dobar rezultat, ali treba reći da je Viktorija i dlaje apsolutni favorit. Biće nam potrebno 200 odsto da ih savladamo, navijači na tribinama će biti naša velika snaga“, rekao je Hadžić.

Trener Viktorije Pavel Vrba optimista je pred revanš na koji je doputovao bez svog glavnog napadača Mareka Bakoša, koji istina nije igrao ni u prvoj utakmcii protiv Željezničara zbog povrede.

„Imamo mnogo veću ofanzivnu snagu od našeg protivnika. To smo pokazali u prvoj utakmcii kada su igrali zatvoreno. Uvijek je teško igrati u gostima, ali sada će nam situacija još više ići u prilog jer sarajevski tim se mora dodatno otvoriti. Prva utakmica nam je pokazala da je dobra odbrana osnov svega, ali moramo biti produktivni. Ako damo jedan gol biće mnogo lakše igrati“, rekao je Vrba.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC