• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Babović: Srce mi je u redu, doktor lupa!

Fudbaler Nanta i srpski reprezentativac odlučno demantuje izjavu lekara reprezentacije Smiljka Ristića da ima srčane tegobe.

 Babović: Srce mi je u redu, doktor lupa! Izvor: MONDO

Fudbaler Nanta i srpski reprezentativac Stefan Babović odlučno demantuje izjavu lekara reprezentacije Miljka Ristića da ima srčane tegobe.

"Sa mojim srcem sve je u redu. Nikada nisam imao nikakve srčane tegobe, hvala Bogu! Takve izjave da sa mnom nešto nije u redu su čiste gluposti, to nema nikakve veze sa mozgom!", rekao je Babović SOS Kanalu, reagujući na izjavu doktora Ristića da je Babović morao da propusti Olimpijske igre u Kini zbog srčanih tegoba.

Ristić je rekao da je, bez obzira na to što Nant nije želeo da pusti Babovića da se priključi srpskoj olimpijskoj reprezentaciji, pitanje da li bi on mogao uopšte da igra, jer ima srčanu aritmiju.

Njega i dalje ispituju. Za sada nije opasno, ali može da izazove ozbiljne komplikacije, dodao je Ristić.

Izjava Ristića izazvala je veliko iznenađenje u sportskoj javnosti, a Babović poručuje da ni sam ne zna zašto je doktor tako nešto rekao. "Ne znam kako je to mogao da kaže kada nije imao uvid u sve nalaze i sva dokumenta. Samo jednom prilikom, na jednom testu puls mi je bio povišen, ali to je sve. Pa, ne bih mogao da igram fudbal da imam srčane tegobe! Pogledajte šta je bilo sa Lilijamom Tiramom", kaže Babović.

Babović nije igrao u olimpijskoj reprezentaciji, jer Nant nije želeo da ga pusti. On je odigrao oba meča za Nant na startu novog francuskog prvenstva. U drugom kolu bio je starter u meču protiv Monaka i igrao je do 80. minuta.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC