• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SL: Zvezda već na "sve ili ništa"

"Za nas je ova utakmica kao i svaka druga, jer Zvezda je veliki klub i uvek mora da pobeđuje", kaže trener Crvene zvezde Zeman uoči meča sa Banatom.

 SL: Zvezda već na "sve ili ništa"  Izvor: MONDO

Drugo kolo prvenstva, a već "biti ili ne biti" meč za Crvenu zvezdu. Ukoliko večiti rival, Partizan, u petak uveče (19.30) pobedi Napredak na svom stadionu, dan kasnije u Zrenjaninu crveno-beli počeće duel sa Banatom sa šest bodova manjka (17.00).

Porazom na startu Superlige u Novom Sadu, tim Zdenjeka Zemana doveden je u situaciju da mora da osvoji bodove na "Karađorđevom parku", iako Čeh odbija da prida toliku važnost ovom susretu.

"Za nas je ova utakmica kao i svaka druga, jer Zvezda je veliki klub i uvek mora da pobeđuje. Imali smo tešku nedelju, dosta igrača nam je bilo sa reprezentacijama, uz to imamo nekoliko povređenih i nismo mogli da odradimo trenažni proces maksimalno. Nadam se da ćemo odigrati mnogo bolje na taktičkom planu nego u Novom Sadu", rekao je Zeman.

On najviše problema ima na bekovskim pozicijama, zbog povreda Markovića, Bronovickog i Mijailovića, kao i suspenzije Ninkova (crveni protiv Vojvodine).

Čeh je gledao susret Partizan - Banat (1:0), ali kaže da se njegov tim neće prilagođavati igri protivnika.

"Crvena zvezda neće menjati stil bez obzira na ime protivnika", poručuje Zeman.

Čeh je održao sastanak sa igračima tokom nedelje, ali nije želeo da iznosi u javnost detalje.

"Normalno je da smo pričali o greškama protiv Vojvodine, ali te stvari ostaju u svlačionici. Da sam hteo da ih svi znaju, izašao bih pred novinare.

Sve osim tri boda prilično bi naljutilo najvernije navijače kluba.

"I u Zrenjaninu ćemo igrati 11 protiv 11 i moguća su tri ishoda. U slučaju neuspeha, neće samo navijači biti nezadovoljni, već i mi, kao i ljudi u klubu, ali sam ubeđen da ćemo dobiti utakmicu", kaže nekadašnji trener Lacija i Rome.

Prethodnih dana, iz Udruženja trenera tvrdili su da nije stigla kopija Zemanove licence, dok su istovremeno iz Italije stizale vesti da trener Crvene zvezde ima važeću PRO licencu.

"Ne vidim problem, u Italiji radim kao trener od 1979. godine i iz Italije je poslat dopis. Sada, srpski savez treba da otkloni nejasnoće", rekao je Zeman, koji dobro poznaje kvalitete novog pojačanja Crvene zvezde Nikole Lazetića.

"Odlično poznajem Nikolu, jer je sedam godina igrao u Italiji, ali kao i svaki drugi igrač, mora da zasluži mesto među najboljih jedanaest", poručuje Zeman.

Novo pojačanje će biti predstavljeno u petak u 13.00 na "Marakani".

Kapiten Zvezde Nenad Milijaš uveren je u pobedu u Zrenjaninu, iako potencira da će utakmica biti teška zbog poraza u prvom kolu od Vojvodine (0:2).

"Biće to težak ispit na psihološkom planu. Mnogo smo razgovarali između sebe, najvažnije će biti da prvi postignemo gol. Težinu utakmici daje i činjenica da nam posle nje sledi i revanš sa Apoelom. Međutim, kao i na svakom drugom meču i na gostovanju u Zrenjaninu imamo imperativ pobede", podvlači kapiten.

Neće biti zanimljivo samo u Zrenjaninu.

U subotu, sa početkom u 17 časova, sastaće se Javor i Vojvodina, na programu je i mali beogradski derbi Rad - Čukarički, dok Hajduk u Kuli dočekuje OFK Beograd.

Pre toga, u petak, biće odigrana i premijerna utakmica kola između Jagodine i Borca iz Čačka (17.00).

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC