• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rašović: Mnogo treba da pričamo i radimo

Trener Partizana se preznojavao dok je davao izjavu i skrušeno konstatovao: "Dobra je samo pobjeda. Mnogo treba da pričamo i radimo".

 Rašović: Mnogo treba da pričamo i radimo Izvor: MONDO

Jadno i bijedno, bezvoljno, beskrvno, potcjenjivački... Tako su igrali fudbaleri Partizana na otvaranju nove prvenstvene sezone pred svojim navijačima (doduše, malobrojnim) protiv desetkovanog Novog Pazara koji je, maltene, kombijem došao u Beograd, jer je u protokolu imao samo 11 igrača!

A onda je tokom meča ostao sa desetoricom...

Još će se pričati o utakmici Partizan - Novi Pazar koju je srpski šampion dobio 4:3, nakon što su gosti vodili 1:0, pa 2:1, potom je domaćin dobio poklon penal, pa je bilo 3:3, i na kraju još jedna sporna sudijska odluka za tri boda beogradskom klubu.

Ali, više od tog, mukom stečenog rezultata, sve u Partizanu treba da zabrine očajna igra i to u kontinuitetu. Trenutni bljesak je bila igra protiv bugarskog Ludogoreca.

Trener Partizana Vuk Rašović odmah poslije meča samo je konstatiovao: "Dobra je samo pobjeda" i dodao:

"Plaćamo ceh toga što su nam kasnije došli neki igrači koji nisu prošli pripreme, pa se u hodu uigravamo. Osjetilo se i odsustvo Ivana Ivanova (otišao u Bazel) i Milana Lukača (povrijeđen golman)".

I onda zakjučak: "Treba mnogo da pričamo i mnogo da radimo".

Ali, da li ima vremena za priču i vremena za rad? Patizan u narednom kolu gostuje niškom Radničkom, a onda dočekuje švajcarski Tun u borbi za plasman u Ligu Evrope i što je još važnije, borbu za 1,3 miliona evra koliko donosi plasman u to takmičenje.

Novom Pazaru alal vjera! Došli su momci na Topčidersko brdo bez ikakvog straha i "poginuli" su junački! Njih 11 treba da dobije poseban bonus od uprave kluba.

Igrali su bez ikakvog straha protiv šampiona, a da su bili još malo odlučniji ili da su imali malo više sreće (promašaj Mutavdžića kod 3:3), mogli su bar sa bodom kući.

Bilo je simpatično gledati pomoćnog trenera ekipe Izeta Ljajića kako ni sam ne vjeruje šta gleda i kako igraju momci u dresovima Novog Pazara.

"Više bih volio da smo odigrali loše, a uzeli bod, ali sve u svemu, ponosam sam na ove momke, dostojno smo predstavili i klub i grad, a uz to smo dobili i par igrača. Ne bih o imenima, svi su se borili. Ne bih da govorim o suđenju. Čestitam Partizanu na pobjedi, bilo ona zaslužena ili ne. Važno je da se mi nismo obrukali i puno mi je srce. Partizan je već ostajao bez bodova u Novom Pazaru i vjerujem da kad kompletiramo ekipu da ćemo vratiti Partizanu za ovaj poraz", rekao je Ljajić.

(P. Vujić - MONDO, foto: FK Partizan)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC