• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bod Olimpiku, bod Borcu, svi zadovoljni

Fudbaleri Olimpika i Borca odigrali su zanimljiv meč na sarajevskoj "Otoci", koji je na kraju okončan podjelom bodova - 1:1.

 Bod Olimpiku, bod Borcu, svi zadovoljni Izvor: MONDO

Olimpik nije uspio u namjeri da savlada Borac, ali je nastavljen niz bez poraza u novoj sezoni. Trener "vukova" Nedim Jusufbegović nadao se trijumfu protiv Banjalučana, ali je na kraju morao da se zadovolji bodom.

"Veći dio utakmice kontrolisali smo igru, međutim primili smo gol na otvaranju i trebalo nam je vremena da se oporavimo. Uspjeli smo da uspostavimo našu pas igru, ali realizacija nije bila na najvišem nivou. Borac je kvalitetna ekipa, sjajno posložena. Znali smo odakle nam prijeti opasnost. Jednom su nas kaznili, u drugom poluvremenu to nisu uspjeli i ja moram biti zadovoljan. Igračima čestitam na korektnoj utakmici i maksimalnom zalaganju. Očekujem da ćemo u budućnosti pružati još bolje partije i da će doći i rezultati", rekao je Jusufbegović.

Banjalučani su u Sarajevo otputovali sa namjerom da se vrate neporaženi, što su na kraju i uspjeli. Borac je poveo već u petom minutu preko Ognjena Đelmića, ali je Mirza Rizvanović prelijepim golom u nastavku meča donio bod svojoj ekipi.

"I ranije sam naglašavao da je Olimpik izuzetno dobra ekipa, što se vidjelo i u ovoj utakmici, gdje su dominirali u posjedu lopte. Objektivno, mi smo na jednom nižem nivou fizičke pripremljenosti, iz poznatih razloga. Iskoristili smo jednu priliku, mogli smo i do drugog gola u nastavku, ali kada se sve sagleda mislim da je podjela bodova najrealnija. Nama ovaj bod mnogo znači, prije svega na podizanju samopouzdanja", izjavio je trener Borca Dragan Jović nakon meča na "Otoci".

Naredni rival Olimpiku biće Mladost iz Velike Obarske, dok će Borac na Gradskom stadionu ugostiti aktuelnog šampiona, ekipu sarajevskog Željezničara.

(MONDO, foto: Sportsport)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC