• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Vidaković na meti Partizana

Napadač Novog Pazara odličnom igrom protiv crno-bijelih skrenuo pažnju na sebe. Iz Humske već kontaktirali menadžera Petra Bazića, saznaje MONDO.

 MONDO: Vidaković na meti Partizana Izvor: MONDO

Partizan je u subotu uveče pobijedio Novi Pazar 4:3, ali umesto igrača u crno-bijelim dresovima čestitke su posle utakmice primali gosti.

Pazarci su u Humsku došli bez rezervnih igrača, odigrali su hrabro i kvalitetno, ali sudijske greške uticale su da Beograd napuste poraženi.

Iako će se narednih dana često pričati o penalu za Partizan, isključenju Ibrahima Arifovića i spornom pogotku Predraga Luke, jedna od tema utakmice 1. kola Superlige za sezonu 2013/14. biće i Nemanja Vidaković.

Napadač Novog Pazara postigao je vodeći pogodak za plavo-bijele u 17. minutu, a tokom utakmice stvarao je ogromne probleme odbrani crno-bijelih.

To nije promaklo sportskom direktoru Albertu Nađu.

"Moram da istaknem Vidakovića, koji je namučio kompletnu odbranu Partizana", rekao je Nađ grupi novinara dan poslije utakmice.

MONDO saznaje da je rukovodstvo Partizana reagovalo ekspresno u slučaju Vidakovića i već kontaktiralo njegovog menadžera Petra Bazića sa namerom da se raspita o uslovima 27-godišnjeg napadača, koji bi mogao da zamijeni Aleksandra Mitrovića.

Bazić nije direktno potvrdio da je razgovarao sa ljudima iz Humske, ali je rekao:

"Vidjeli ste izjavu Nađa, sami je protumačite".

U razgovoru za MONDO menadžer je, međutim, otkrio da bi Vidaković mogao da do kraja prelaznog roka (31. avgust) napusti Novi Pazar u koji je stigao prošle zime iz Azerbejdžana.

"Nemanja je ovog ljeta bio najbliži odlasku u Tunis, ali zbog kompletne situacije na sjeveru Afrike odlučili smo da je bolje da ne ide. Imao je i konkretne ponude Radničkog iz Niša i Jagodine, a šta će biti narednih dana vidjećemo...", ostao je zagonetan Bazić.

Vidaković je karijeru počeo u Železniku, a među klubovima za koje je nastupao su Obilić, rumunski Panduri i Gaz Metan, Borac Banjaluka...

(Jovan Terzić, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC