• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mrakić: Ostavka na mesto potpredsjednika FSS

Potpredsjednik FSS Dušan Mrakić rekao je da podnosi ostavku na tu funkciju jer ništa nije učinjeno da se promijeni stanje u sudijskoj organizaciji.

 Mrakić: Ostavka na mesto potpredsjednika FSS Izvor: MONDO

"Podnosim ostavku na mjesto potpredsjednika FSS. Više puta sam ukazivao Tomislavu Karadžiću da Srbija neće imati ni kvalitetno ni korektno prvenstvo sve dok se ne sredi stanje u sudijskoj organizaciji", rekao je Dušan Mrakić.

Mrakić je naveo da je na mjesto potredsjednika došao zbog promjena pojedinih članova sudijske komisije, ali da obećanja koja je dobio od predsjednika FSS Tomislava Karadžića nisu ispunjena.

"Moj dolazak na mjesto potpredsjednika kao bivšeg sudije, bio je vezan za promjene pojedinih članova sudijske komisije i predsjednika sudijske organizacije. To sam tražio ne iz ličnih, nego iz profesionalnih razloga, jer po mišljenju fudbalske i stručne javnosti svoj posao ne rade dobro. Nažalost, iako sam od Karadžića dobio takva obećanja, ništa nije učinjeno da se ovo stanje promijeni", naveo je on.

Mrakić je rekao da su događaju u prvom kolu Superlige logična posljedica stanja u Sudijskoj komisiji.

"Nedavno sam na Izvršnom odboru FSS ponovo izneo primjedbe na račun Sudijske komisije. Posebno sam istakao da se u najelitnijoj grupi od 12 sudija nalazi sedam iz Vojvodine, kao i da su od šest članova sudijskog odbora trojica iz Vojvodine. Siguran sam da to nema veze sa Vojvodinom već Karadžićem, koji u tom dijelu fudbalske organizacije ima najveći uticaj. Nažalost i događaji u prvom kolu Superlige su logična posljedica takvog stanja", rekao je Mrakić.

On je dodao da kao potpredsjednik FSS "više ne želi da učestvuje u tome, dok se ne izvrše korenite promjene u Savezu i sudijskoj organizaciji".

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC