• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stojanović: Katastrofa! Bogićević: Sjajno!

Slaviša Stojanović jedva prozborio rečenicu, dvije poslije ubjedljivog poraza. Bogić Bogićević: "Fantastično! Bajković je spašavao Zvezdu".

 Stojanović: Katastrofa! Bogićević: Sjajno! Izvor: MONDO

Ako se po jutru dan poznaje biće ovo veoma, veoma uzbudljivo i neizvjesno fudbalsko prvenstvo, a da upotrijebimo i rečenicu trenera Javora Bogića Bogićevića: "U ovoj ligi svako svakog može da pobijedi".

Crvena zvezda je klub za svaki respekt, ali više nije i tim za strahopoštovanje. Shvatili su to igrači Javora i na svom terenu, u Ivanjici, igrački i rezultatski su potukli crveno-bijele 4:2. Po svemu viđenom - apsolutno zasluženo.

I trener Zvezde Slaviša Stojanović je to konstatovao: "Zaslužena pobjeda Javora".

"Mi smo odigrali katastrofalno, neodgovorno i nemam šta da kažem", rekao je Stojanović, a na konstataciju da u narednom kolu Zvezda igra protiv osvajača Kupa Jagodine, on je odgovorio: "Moramo prvo ovo da analiziramo, imamo puno posla".

Trener Javora Bogić Bogićević najavljivao je prije utakmice ofanzivu svoje ekipe. Tako je i igrala - na gol više. Na kraju su na semaforu bila dva gola više za njegovu ekipu.

"Mislim da smo i prvo poluvrijeme odigrali dobro, malo su se igrači uplašili poslije vođstva od 2:0. U drugom poluvremenu smo igrali fantastično i više nego zasluženo pobijedili. Primijetio bih da je (golman) Bajković spašavao Zvezdu", rekao je trener Javora odmah poslije meča za Arenu sport.

Upitan da li je očekivao ovakvu utakmicu, sa mnogo golova, otvorenu, Bogićević je odgovorio: "Što se moje ekipe tiče jesam, a od Zvezde sam, iskreno, očekivao malo više".

A da li je Javor planirao ova tri boda?

"U ovoj ligi nema planiranja, svako svakog može da pobijedi. Ovo je podstrek za nas da bolje igramo", rekao je Bogićević.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC