• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikolić: Kaluđerović nije kriv

"Nije taj penal riješio utakmicu, ona je bila riješena mnogo ranije kada smo promašili onoliko stopostotnih šansi", rekao trener Vojvodine.

 Nikolić: Kaluđerović nije kriv Izvor: MONDO

Trener fudbalera Vojvodine Marko Nikolić izjavio je da je neriješen rezultat 0:0 sa ekipom Donjeg Srema za njegovu ekipu došao u pravo vrijeme da bi se stišala euforija stvorena poslije dobrih rezultata u kvalifikacijama za Ligu Evrope i da će biti dobro otrežnjenje za igrače da shvate da pobjeda ne dolazi sama od sebe.

"Iako smo imali veliki broj šansi koje je, kako se često kaže, teže promašiti nego pogoditi, mislim da nismo u potpunosti zaslužili pobjedu upravo zbog toga što smo se suviše nonšalantno ponašali u tim situacijama", rekao je Nikolić na konferenciji za novinare.

On je istakao da je Vojvodina propustila i previše šansi i da je kao logična posljedica tih promašaja došao i promašaj jedanaesterca u 95. minutu utakmice.

"Od dvojice igrača koji su bili određeni za izvođenje penala ni jedan nije bio na terenu u trenutku kad je dosuđen, pa je Kaluđerović preuzeo odgovornost na sebe da šutira penal u posljednjem minutu i po nekom nepisanom pravilu nije pogodio. Međutim, nije taj penal riješio utakmicu, ona je bila riješena mnogo ranije kada smo promašili onoliko stopostotnih šansi", kazao je Nikolić.

Trener ekipe Donji Srem, Ljubomir Ristovski je rekao da je utakmica bila zaista kvalitetna i da su samo nedostajali golovi pa da utisak o meču bude vrhunski.

"Odlično smo otvorili utakmicu, imali smo inicijativu prvih dvadesetak minuta, a onda je Vojvodina preuzela inicijativu i stvorila je nekoliko odličnih šansi, ali mi smo srećom uspjeli da se odbranimo. Slično je bilo i u drugom poluvremenu, a na kraju smo imali i dosta sreće kod jedanaesterca u petom minutu nadoknade kada je naš golman Belić odbranio šut Kaluđeroviću", rekao je Ristovski.

Vojvodina i Donji Srem igrali su u nedjelju uveče u Novom Sadu, na stadionu "Karađorđe", u prvom kolu Superlige Srbije neriješeno 0:0.

(MONDO/Tanjug, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC