• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novo "idem, ako će biti bolje"

Pored standardnih, Karadžića i Partizana, na meti čelnika Zvezde u ratu saopštenjima našao se i prvi čovjek srpskih sudija, Bogoljub Stepanović.

  Novo "idem, ako će biti bolje" Izvor: MONDO

Prema "komandnoj odgovornosti", on je označen kao jedan od krivaca za katastrofalno suđenje Vladimira Nedeljkovića na utakmici Partizan - Novi Pazar (4:3). Logično, mnogo manje buke izazvalo je nezadovoljstvo užičke Slobode poslije remija sa Spartakom kod kuće (1:1).

Već poslije 1. kola Jelen Superlige dva tima, Zvezda i Sloboda, zaprijetila su istupanjem iz lige.

Stepanović je, nakon što je direktno "prozvan", ponudio ostavku u sada već čuvenom srpskom maniru "idem, ako sam ja problem i ako će bez mene biti bolje".

"Mandatar moje funkcije je Tomislav Karadžić. Bogoljub Stepanović će mu je staviti na raspolaganje i sa zadovoljstvom se povući ako će domaćem fudbalu sutra biti bolje", rekao je Stepanović, a prenio "Sportski žurnal".

"Ako će tada nestati svi problemi, infrastruktura ojačati, regularnost biti veća, klubovi riješiti sve probleme, moja malenkost nikome neće biti smetnja", nastavio je u istom tonu Stepanović, koji je navodno u subotu nešto prije ponoći, kada je završena utakmica u Humskoj, ponudio ostavku Karadžiću i dobio odlučno:

"Ne".

Stepanović kaže i...

"Znam koliko smo radili prethodnih godina da regularnost podignemo na najviši nivo. I znam, to ću uvijek reći, da s ponosom predvodim sudijsku organizaciju, najbolji dio fudbalske Srbije".

Stepanović ne krije da je Nedeljković griješio.

"Njemu nisu smjele da se dogode dvije kardinalne greške. Mora, ipak da se zna da moj posao nije analiza suđenja. Zoran Petrović je, na primjer, delegirao Nedeljkovića. Logično je da i on bude odgovoran. Đorđe Žutić je zadužen za delegiranje posmatrača. Analizom se bavi Sudijska komisija, a Bogoljub Stepanović je samo predsjedavajući", objašnjava Stepanović da on i nema previše razloga da bude odgovoran za greške sudije.

Njemu nije jasno zašto se, iako na čelu organizacije, on poziva na odgovornost.

"Zna se dobro zbog čega 'pucaju' na mene. Prećutaću odgovor, ako dozvoljavate. Ne želim polemiku, a znam monge stvari".

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC