• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tomislav Karadžić: Kokeza mi prijetio!

Predsjednik FSS dobio prijeteću poruku od člana uprave Crvene zvezde Slaviše Kokeze.

 Tomislav Karadžić: Kokeza mi prijetio! Izvor: MONDO

Crvena zvezda se obrušila na predsjednika Fudbalskog saveza Srbije Tomislava Karadžića saopštenjima i optužbama, uz zahtjev da odmah ode sa te funkcije, a pojedini članovi uprave beogradskog kluba otišli su i korak dalje.

U izjavi listu "Sport", Karadžić je iznio tvrdnju da mu je Slaviša Kokeza poslao prijeteću SMS poruku, poslije meča Partizan - Novi Pazar, koju su crno-bijeli dobili 4:3, a meč su obilježile mnogobrojne sudijske greške.

"Stigla mi je SMS poruka sljedećeg sadržaja: 'Tole, sram te bilo za današnju krađu na utakmici Partizan - Novi Pazar. Ti si definitivno organizator namještanja u našem fudbalu. Slaviša Kokeza'", naveo je Karadžić.

On je dodao da je bio iznenađen i da nije mogao da vjeruje.

"Pomislio sam da je riječ o nekoj prevari... Pozvao sam broj sa kojeg mi je stigla poruka i javio mi se Kokeza. Rekao mi je da je to njegova poruka, a usput me pitao da li sam gledao utakmicu. Odgovorio sam mu da nisam u zemlji i kakve to veze ima sa mnom, odnosno kakve su to poruke. Ostao je pri svojim tvrdnjama, a ja nisam želio da ulazim u raspravu i ubjeđujem visokog funkcionera Crvene zvezde u to koliko je njegov nastup nekulturan i problematičan", rekao je prvi čovjek srpskog fudbala.

Karadžić je prenio još neke detalje razgovora sa Kokezom.

"Rekao sam mu i da će se ove optužbe i napadi naći pred organima FSS, na šta mi je on odgovorio: 'Radiće i drugi organi oko tebe i Saveza'. Pitao sam ga da li mi on to prijeti. Ako mi prijetite, onda me niste uplašili, svoj posao radim najbolje što mogu, rekao sam mu još. Tu je razgovoru bio kraj. Za sada...".

U saopštenju koje je objavila u nedjelju, Zvezda je najavila obraćanje Karadžića i da ima saznanje da će predsjednik FSS optužiti jednog funkcionera kluba za napad i unaprijed istakla da to što Karadžić bude rekao nije istina.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC