• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li Bajkovića očekuje sankcija?

Golman Crvene zvezde na utakmici sa Javorom ometao službena lica u održavanju javnog reda i mira. Vukao navijača koga su žandarmi privodili.

 Da li Bajkovića očekuje sankcija? Izvor: MONDO

Pored brige o svom golu, Boban Bajković u nedjelju je našao za shodno da se kraj terena u Ivanjici umiješa i u rad Žandarmerije.

Tokom prvog poluvremena meča Javor - Crvena zvezda, čuvar mreže vicešampiona istrčao je van granica igrališta i trčeći se približio pripadnicima policije.

Dok su žandarmi privodili momka koji je do tada boravio na tribini sa Delijama, Crnogorac im se približio i pokušao da ga otrgne od njih. Kada je vidio da ne može ništa da učini vratio se na gol.

VIDEO

Pripadnici Žandarmerije nisu reagovali prema Bajkoviću, ali je jasno da je pred TV kamerama prekršio Zakon o javnom redu i miru.

Član 23. tog zakona određuje kaznu za ometanje ovlašćenog službenog lica u obavljanju poslova bezbjednosti ili održavanja javnog reda i mira.

"Ko uvrijedi, zlostavi, prijeti da će napasti, pokuša da napadne ili napadne ili na drugi način ometa ovlašćeno službeno lice u obavljanju poslova bezbjednosti ili održavanja javnog reda i mira - kazniće se zatvorom od šest mjeseci do tri godine", zakonski je predviđeno.

Iako su slične scene već bile viđene u prošlosti i na domaćim i na stranim terenima, vidjećemo da li će ovim povodom biti reakcije njegovog kluba i policije.

(MONDO, foto: Screenshot)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC