• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šćepović: Hoću da se odužim Mihajloviću

Napadač Partizana, koji je ponovo pozvan u nacionalni tim, želi da se zalaganjem i dobrom igrom zahvali selektoru na povjerenju.

 Šćepović: Hoću da se odužim Mihajloviću Izvor: MONDO

Siniša Mihajlović vjeruje u Marka Šćepovića. Vjeruje, ali mu je i poručio: "Ovo ti je, druže, posljednja šansa".

Pozvao je selektor "orlova" napadača Partizana za prijateljsku utakmicu protiv Kolumbije u srijedu u Barseloni, iako je veći dio javnosti iznenađen što je Mihajlović to uradio i zbog toga ga kritikuje.

Mihajlović od Šćepovića traži samo jedno - maksimalno zalaganje! Ni golove, ni asistencije, samo maksimalnu borbenost, uklizavanja, pristup poslije kojeg niko ne bi imao ništa da mu zamjeri.

Zanimljivo, to od Šćepovića traži i njegov "drugar" Miloš Radisavljević-Kimi, inače vođa dijela navijača Partizana sa južne tribine.

Pred ukrcavanje u avion za Barselonu, Šćepović je u izjavi novinarima rekao da želi da se oduži Mihajloviću, koji je od prvog dana u njega imao povjerenje.

"Selektor je od prvog dana vjerovao u mene i osjećam potrebu da mu se odužim. Imao sam pehove, pogotovo u reprezentaciji, kad god sam počinjao utakmice uvijek sam se povređivao. Iskreno se nadam da ću već od ove utakmice krenuti da se odužujem", kaže Šćepović.

Nakon neprijatne situacije poslije utakmice Partizana u kvalifikacijama za Ligu šampiona protiv bugarskog Ludogoreca kada mu je vođa navijača skinuo kapitensku traku sa ruke, Šćepović je tražio da ne igra protiv Novog Pazara u prvenstvu.

"Tražio sam da ne igram, da se malo odmorim i da se pripremim za ovu i naredne utakmice u Partizanu. Kako prolaze dani, sve sam mirniji", kaže napadač crno-bijelih.

Zanimljivo je što je u avionu za Barselonu bio i Milovan Đorić, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, potom trener i selektor i u posljednje vrijeme veliki kritičar predsjednika FSS Tomislava Karadžića.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC