• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đurđić: Jači sam od povrede!

Centarfor Grojter Firta poslije povrede koljena, koja će ga udaljiti sa terena oko šest mjeseci, nije klonuo duhom: "Vratiću se još bolji".

 Đurđić: Jači sam od povrede! Izvor: MONDO

Veliki peh zadesio je Nikolu Đurđića na početku sezone!

Odlično je počeo takmičenje u Cvajti, postigao je gol u 1. kolu, a potom i u Kupu Njemačkle, ali je u ponedjeljak uveče morao da napusti teren već u 17. minutu duela sa Kajzerslauternom.

Poslije doskoka osjetio je jak bol u koljenu, a ljekarskim pregledima utvrđeno je da je 27-godišnji napadač doživio povredu prednjeg ukrštenog ligamenta, što znači da mu predstoji oko šest mjeseci pauze.

Fudbaler koji je u januaru stigao u Grojter Firt, a ovog ljeta je bio na meti Seltika, uprkos dugoj pauzi koja mu predstoji, zadržao je optimizam.

"Glava mora gore. Ovo je rizik sa kojim se nosi svaki fudbaler. Svjestan sam da će biti teško u narednih šest mjeseci, ali isto tako znam da sam jači od ove povrede i da ću se još bolji vratiti na teren", rekao je Đurđić.

Umjesto povrijeđenog Đurđića u igru je ušao doskorašnji napadač Crvene zvezde Ognjen Mudrinski, koji je pogotkom u 80. minutu, glavom poslije kornera, donio pobjedu zeleno-bijelima od 2:1. Bio je to njegov debitantski nastup u Cvajti, a prethodno je igrao u Kupu Njemačke.

VIDEO

(MONDO, foto: Guliver/Getty images/Micha Will)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC