• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Basta: Na pobjedu protiv Kolumbije

Reprezentativac Srbije ocijenio da provjera u Barseloni ima veliku važnost za naredni duel u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

 Basta: Na pobjedu protiv Kolumbije Izvor: MONDO

Srbija i Kolumbija igraće u srijedu u 20.00 u Barseloni prijateljski meč koji će "orlovima" biti uvertira za važan duel sa Hrvatskom u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo (6. septembra u Beogradu).

Fudbaler Udinezea Dušan Basta smatra da bi dobar rezultat protiv rivala iz Južne Amerike doprinio pripremi utakmice sa Hrvatskom.

Basta, takođe, upozorava da Radamel Falkao neće biti jedina opasnost iz kolumbijskog tima.

"Imaju zaista dosta kvalitetnih igrača, poznajem ih jako dobro, a trojica-četvorica su mi odlični prijatelji. Mladi napadač Mjuriel igra kod mene u Udinezeu, a Armero i Kvadrado su mi takođe bili saigrači. Biće to prava provjera i u svakom slučaju izuzetno teška utakmica", rekao je Basta Tanjugu u Barseloni.

Iako je za državni tim Srbije, spletom mnogih okolnosti, do sada odigrao samo osam utakmica Basta je bez dileme jedan od najiskusnijih reprezentativaca, a prema onome što prikazuje u posljednje vrijeme biće i jedan od najvećih aduta Siniše Mihajlovića protiv Hrvata u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

"Mnogo će nam značiti ovo okupljanje u Barseloni, da se malo uigramo, ali i da probamo da napravimo dobru rezultatsku uvertiru za duel sa Hrvatskom. Znamo svi koliko nam je ta utakmica važna i neophodno je da je dočekamo što spremniji", naglasio je vezni igrač Udinezea.

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde tokom ljeta bio je jedan od najčešće pominjanih igrača u prelaznim roku, s obzirom na interesovanje Intera, međutim, i dalje je član crno-bijelih iz Udina.

"Ne znam ništa o tome, maksimalno sam koncentrisan na obaveze u Udinezeu. Imam još tri godine ugovora, ali ima vremena.Vidjećemo šta će se dogoditi", zaključio je Basta.

(MONDO/Tanjug, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC