• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pavlović još ne zna gde će

Mladi reprezentativac Srbije i dalje ne može da kaže da li će iz Napretka preći u Crvenu zvezdu ili u inostranstvo, tačnije u holandski NEC.

 Pavlović još ne zna gde će Izvor: MONDO

Mladi reprezentativac Srbije Predrag Pavlović odigrao je protiv Partizana verovatno poslednji meč za Napredak, ali je pitanje gde će ovaj fudbaler sredine terena nastaviti karijeru - u Holandiji ili u Crvenoj zvezdi?

Na početku prelaznog roka sa Marakane su najavljivali da će Pavlović odmah posle Olimpijskih igara u Kini postati njihov novi igrač.

Međutim, u kombinaciju je iznenada uleteo holandski NEC Najmehen. Ni sada nije izvesno gde će talentovani Kruševljanin - na Autokomandu ili u Evropu, u holandsko prvenstvo, gde bi se pridružio Danku Lazoviću (PSV), Slobodanu Rajkoviću (Tvente), Miralemu Sulejmaniju (Ajaks)...

Sportski direktor Crvene zvezde Goran Bunjevčević rekao je ranije u petak da je ponovo razgovarao sa Pavlovićevim ocem, koji je obećao da će njegov sin doći u Beograd.

"Razgovarali smo sa njegovim ocem, koji je bio decidiran, da će Pavlović potpisati ugovor sa Zvezdom po povratku sa OI. Naš izaslanik je bio u Kruševcu i dobio uverenje da će Pavlović ispoštovati Holanđane, razgovarati sa njima, ali za koji dan potpisati za Zvezdu. Nisam lično razgovarao sa njim, ali ću to svakako učiniti, da vidim da li mu je Zvezda druga opcija. Niko ne može da se igra sa Zvezdom", poručio je Bunjevčević.

Misteriju oko imena svog novog kluba ni sam Pavlović nije mogao da razreši. Posle meča sa Partizanom pitali smo ga gde će, a on odgovorio: "Ne znam ni ja!"

"Upravo idem da se konsultujem sa menadžerom. Iskrsle su neke komplikacije. Verujem da će do ponedeljka sve biti poznato. Razgovarao sam sa predstavnicima NEC-a, koji su dolazili i u Kruševac i u Kinu, ali ugovor koji su mi prvobitno ponudili, sada su izmenili".


Upitan da li barem zna da li mu je ovo bio poslednji nastup u dresu Kruševljana, odgovorio je da "misli da jeste".

Pavlović nakon toga nije ušao u autobus sa ostalim fudbalerima Napretka, već je ostao u Beogradu.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC