• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

UEFA: PAOK mijenja Metalist, a Makabi slavi

Grci u baražu za Ligu šampiona umjesto ukrajinskog Metalista, odlučila je Evropska fudbalska unija. Izraelci direktno u Ligi Evrope.

 UEFA: PAOK mijenja Metalist, a Makabi slavi Izvor: MONDO

UEFA je izbacila Metalist zbog namještanja utakmica domaćeg prvenstva 2008. godine, a ukrajinski klub je u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona eliminisao  PAOK.

PAOK će se u baražu sastati sa njemačkim Šalkeom. Prvi duel igraće se 21. avgusta u Gelzenkirhenu, dok je revanš nedelju dana kasnije u Solunu.

Metalist ima pravo da se žali Sudu za sportsku arbitražu (CAS) u Lozani, a potpredsjednik Konstantin Pivovarov najavio je da će ukrajinski klub zatražiti zamrzavanje sankcija dok traje proces.

"Žao nam je što je primenjena takva sankcija, mi se ne slažemo s tim. Metalist je u poštenoj borbi izborio učešće u Ligi šampiona ove sezone. Želim da uvjerim navijače da ćemo se boriti za pravdu", istakao je Pivovarov.

Predsjednik UEFA Mišel Platini je zbog novonastale situacije sazvao hitan sastanak na kojem je odlučeno da u Njemačku putuje PAOK.

PAOK, koji je poslije eliminacije trebalo da igra u plej-ofu za Ligu Evropa, neće biti zamijenjen u tom takmičenju, tako da će njihov protivnik Makabi Tel Aviv igrati direktno u grupnoj fazi.(MONDO/Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC