• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Barsa prati Biševca!

Katalonski "Sport" piše da su alternativna pojačanja Barselone fudbaleri Porta Otamendi i Mangala, kao i defanzivac Liona, Milan Biševac.

 Barsa prati Biševca! Izvor: MONDO

Barselona, tvrdi katalonski "Sport", neće dozvoliti da sezonu 2013/14 počne bez pojačanja u poroznoj odbrani, koja je stradala u finišu prošle sezone.

Predsjednik ponosa Katalonije Sandro Rosel počeo je ambiciozno, sa Tijagom Silvom iz Pari Sen Žermena, pa Davidom Luizom iz Čelsija i Danijelom Agerom iz Liverpula, itd, ali su vremenom želje postale realnije pa je tako, poslije ispadanja iz trke za Mamaduom Sakoom iz Pari Sen Žermena, sastavljena alternativna lista pojačanja.

I na njoj se, između ostalih, nalazi srpski reprezentativac Milan Biševac iz Liona!

Bivši fudbaler Crvene zvezde, prema saznanjima "Sporta", u konkurenciji je za mjesto u odbrani Barse uz Đerara Pikea, a društvo mu prave još dvojica igrača Porta, Nikolas Otamendi i Elakim Mangala.

Argentinac Otamendi ima 25, Francuz Mangala 22 godine, a naš Biševac 31, što ga čini i najjeftinijim u ovom društvu. "Transfermarkt" Otamendija cijeni na 13, a Mangalu na 15 miliona evra, dok je vrijednost Biševca oko šest miliona evra.

On je prošlog ljeta, poslije dolaska Silve u PSŽ, prodan Olimpiku iz Liona, u kojem zarađuje 2,5 miliona evra po sezoni.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC