• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Kasniće početak zbog Toleta

Utakmica Crvena zvezda - Jagodina neće početi u 18 časova u subotu. Na taj način crveno-bijeli izraziće nezadovoljstvo radom predsjednika FSS.

 ZVEZDA: Kasniće početak zbog Toleta Izvor: MONDO

Fudbalski klub Crvena zvezda obavijestio je u četvrtak navijače da će prvenstvena utakmica protiv Jagodine u subotu na Marakani kasniti pet minuta kao izraz protesta protiv predsjednika Fudbalskog saveza Srbije i svega što on personifikuje u domaćem fudbalu.

Crveno-bijeli su preko klupskog sajta ujedno pozvali sve klubove Superlige koji smatraju da je stanje u srpskom fudbalu izuzetno loše, i koji žele promjene, da podrže ovu akciju i takođe svoje mečeve započnu sa pet minuta zakašnjenja.

"Minut do 12 smo odavno prošli, sada je 12 i pet minuta i zato su promjene hitne i neophodne. Srpski fudbal je u agoniji. Namešteno prvenstvo, dogovorene utakmice, crni fondovi, sudijske krađe, krah reprezentacije, menadžeri koji vladaju fudbalom i sastavljaju timove u klubovima i reprezentaciji, uticaj kriminalaca u klubovima i savezu i pranje nelegalnog novca su nažalost karakteristike našeg fudbala", navodi se u saopštenju Crvene zvezde i dodaje da fudbal u Srbiji "nije praznik, sport kojim se ponosimo, igra koju želimo da igraju naša deca i koju volimo da igramo sa prijateljima, već sinonim za ružne i nelegalne stvari".

"Posljedica toga je da nam je domaća liga sve slabija i manje gledana, da iz fudbala bježe sponzori, da su nam klubovi sve slabiji, da gubimo od prosječnih ekipa iz malo poznatih zemalja Evrope, a da nam je reprezentacija doživela krah. Odgovornost za ovakvo stanje skoro isključivo snosi predsjednik FSS Tomislav Karadžić", zaključuje se u saopštenju Crvene zvezde.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC