• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stojanović opominje: Ispucali smo sve kredite

"Uz dužno poštovanje Jagodini, u subotu nam dolazi u obzir samo pobjeda", poručio trener Zvezde pred prvi prvenstveni meč svog tima na "Marakani".

 Stojanović opominje: Ispucali smo sve kredite Izvor: MONDO

Crvena zvezda i Jagodina pokušaće u subotu u 18.05 na "Marakani" da zaliječe rane iz 1. kola Jelen Superlige.

Vicešampion je tradicionalno neuspješno počeo učešće u domaćem šampionatu. Poražen je od Javora 2:4 i potom doveo centarfora Ivanjičana Ifeanija Onjila.

Sa druge strane, Jagodina je na svom terenu izgubila od povratnika u elitni rang, kruševačkog Napretka 0:2.

Uz šansu za iskupljenje zbog lošeg početka prvenstva, motiv crveno-bijelima biće i prilika za revanš "ćuranima" za poraz od prošle sezone u Ljutice Bogdana.

Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović održao je na konferenciji uoči utakmice sa Jagodinom oštar monolog, koji je za cij imao da trgne njegove igrače iz letargije.

"Možemo da treniramo dobro, ali utakmice su naše ogledalo. Sav taj rad pada u vodu ako ne odigramo dobro kada je potrebno. Očekivanja od duela sa Jagodinom su jasna, svoj kredit za ovu jesen smo 'ispucali' u Ivanjici i, uz svo poštovanje rivalu, u subotu nam ne dolazi u obzir ništa osim pobjede".

Njegov tim ojačan je poslije neuspjeha u Ivanjici Onjilom i povratnikom, Draganom Mrđom. Iskusni centarfor, međutim, ima još neriješenih problema oko papirologije, kao i štoper iz Perua Migel Arauho. Stoga je i otvoreno pitanje da li će neko od njih u subotu dobiti priliku da debituje u Ljutice Bogdana.

"Za Arauha bi u toku dana trebalo da stigne neophodni sertifikat i nadam se da će sve biti u redu. (Nikola) Mijailović takođe je u četvrtak prvi put trenirao poslije povrede i pričaću sa njim o tome da li može da igra. Nema više nikakvih problema u ekipi..."

"... osim igre u Ivanjici".

Sportski direktor Zvezde Zoran Stojadinović nedavno je javno savjetovao trenera da počne da igra sa dva napadača u prvoj postavi. Stojanović je potvrdio pred novinarima da je razgovorao sa njim o tome i dodao da je to stvar stručnog štaba.

"Pripreme smo počeli sa dva napadača, poslije čega se Rakić povrijedio, a Mudrinski otišao. Zato smo bili primorani da igramo sa jednim centarforom. Sada opet imamo mogućnost za dvojicu u timu, ali nije lako odjednom promijeniti sistem igre".

Na pitanje da li isprekidani dolasci novih igrača otežavaju uigravanje linija tima, odgovorio je potvrdno.

"Naravno da nije lako ekipi da se prilagođava na česte promjene, ali tako je - kako je i trebalo bi što prije reagovati, a ne dopustiti da to utiče na gubljenje bodova".

(Jovan Terzić - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC