• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Moreira: Moramo da verujemo u san!

Almami Moreira tvrdi da će na revanšu protiv Fenerbahčea biti veoma teško, ali veruje da Partizan ipak može do pobede i plasmana u Ligu šampiona.

 Moreira: Moramo da verujemo u san! Izvor: MONDO

Portugalac Almami Moreira oduševljava navijače Partizana lucidnim potezima i sa pravom se u njega polažu velike nade pred utakmicu sezone - revanš meč kvalifikacija za Ligu šampiona u Istanbulu protiv Fenerbahčea.

Iako će mu to možda biti i poslednji meč koji će odigrati za Partizan (mediji pišu o tome da ima ponude iz Rusije), Moreira kaže da je potpuno skoncetrisan na taj meč i da želi da "dosanja san" sa crno-belima zvan Liga šampiona.

"Biće to jedan težak meč. Definitivno moramo da odigramo veliku utakmicu ako želimo da igramo u LŠ. Moramo da sanjamo taj san, moramo da verujemo!", kaže Moreira, pokušavajući i da posredstvom medija podigne moral svojim saigračima pred sredu i meč u Istanbulu.

Pre pet godina jedna generacija fudbalera Partizana, predvođena Lotarom Mateusom, odsanjala je san i "mušema" se tresla u Humskoj. Moreira bi voleo da se to dogodi i ovom timu, čiji je deo.

Zbog sopstvene gluposti (drugi žuti karton u Beogradu protiv Intera iz Bakua), Moreira nije bio učesnik prvog meča između Partizana i Fenerbahčea. Sada se od njega očekuje da "sakrije" loptu u Istanbulu.

"Ovo je utakmica za snove, a pod tim podrazumevam da odigramo veliku utakmicu i da odemo tamo sa razmišljanjem da možemo i moramo da pobedimo. I Fenerbahče ima slabosti, baš kao i bilo koji tim na svetu. Akio budemo odigrali brzo, kao što znamo, onda se možemo nadati uspehu. Najvažnije je da verujemo da možemo da pobedimo, da verujemo u pobedu, u san!", kaže Moreira.

Navijače Partizana, svakako, bi rastužila informacija da Moreira odlazi iz Humske i da će se u nekoj drugoj zemlji oduševljavati njegovim potezima. Portugalac, pak, na to kaže da je, za sada, igrač Partizana i da se tako i ponaša i odnosi prema obavezama.

"Ja sam sada igrač Partizana i 100 odsto sam okrenut igri tima, a posebno za utakmicu protiv Fenerbahčea. Neću da vam sada kažem nešto, pa da posle ispadne drugačije. Neću da kažem ni da idem, ni da ostajem, jer je u fudbalu sve moguće. Sada je najvažniji Istanbul", rekao je Moreira novinarima.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC