• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sve dogovoreno, Ševčenko na San Siru!

Napadač Čelsija, Ukrajinac Andrej Ševčenko, od naredne sezone će ponovo igrati u dresu Milana, potvrdila su u subotu dva kluba.

 Sve dogovoreno, Ševčenko na San Siru! Izvor: MONDO

"Dogovorili smo sve uslove pod kojima se Ševčenko vraća u Milan. Detalji su, međutim, poverljive prirode", saopštio je Čelsi na klupskom vebsajtu.

Ukrajinski napadač je leta 2006. godine prešao iz Milana na Stamford Bridž, ali se nije snašao i u londonskom klubu je proveo dve frustrirajuće sezone.

Izvršni direktor Milana Adrijano Galijani potvrdio je da će "rosoneri" potpisati novi ugovor sa tridesetjednogodišnjim golgeterom, koji je na San Siru neumoljivo tresao mreže punih sedam sezona i najefikasniji je igrač Milana u poslednjih 50 godina.

"Posle serije iscrpljujućih telefonskih razgovora tokom dana, sporazumeli smo se sa Čelsijem. Ševčenko će doputovati u nedelju, u ponedeljak će proći lekarske preglede, a nakon toga ćemo potpisati ugovor", izjavio je Galijani za Milanov TV kanal.

Trofejni italijanski klub je ranije ove nedelje nastojao da Ševčenka angažuje na pozajmicu, ali je Čelsi insistirao da transfer tog fudbalera bude realizovan u potpunosti.

(Tanjug, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC