• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sudijska komisija: Jagodina oštećena

Crvena zvezda postigla vodeći gol protiv Jagodine poslije nedozvoljene pozicije. Pomoćni sudija Milovan Ristić "suspendovan".

 Sudijska komisija: Jagodina oštećena Izvor: MONDO

Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije od prethodne, a pogotovo od ove sezone radi brzo i efikasno, doprinoseći tako regularnijim uslovima takmičenja u Superligi.

Nakon što su utvrđene očigledne greške sudije Vladimira Nedeljkovića u 1. kolu, na meču Partizan - Novi Pazar, na štetu gostiju, pa je taj arbitar suspendovan na šest mečeva, Sudijska komisija je utvrdila greške pojedinih sudija i u mečevima 2. kola JSL.

Tako je utvrđeno da je pomoćni sudija Milovan Ristić, koji je bio nadležan za meč Crvena zvezda - Jagodina (2:1), pogriješio što kod prvog gola domaćina nije signalizirao ofsajd poziciju Ifeanija Onjila, nakon čega je Miloš Ninković postigao prvi gol za Zvezdu, prenio je za MONDO član Sudijske komisije Đorđe Žutić.

Dakle, prvi gol Zvezde je neregularan.

Sudija Ristić nije delegiran za suđenje na mečevima u 3. kolu, koje će biti odigrano tokom predstojećeg vikenda, a isto važi i za glavnog sudija meča Radnički Niš - Partizan (0:0) Vladu Glođovića, koji je pogriješio u dva navrata na štetu crno-bijelih.

Ni on nije delegiran za arbitražu u 3. kolu, rekao je Žutić i dodao da će konačna odluka o kazni biti određena naknadno.

Sporne situacije iz meča Radnički Niš - Partizan pogledajte OVDE. (MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC