• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Šuput napušta Borac

Predsjednik Borca Srđan Šuput naredne sedmice podnijeće ostavku i napustiti kormilo banjalučkog kluba zbog nemogućih uslova za rad, saznaje MONDO.

 MONDO: Šuput napušta Borac Izvor: MONDO

Prvi čovjek Borca se, kako saznajemo, odlučio za ovaj potez zbog silnih dugovanja FK Borac, konstantnih blokada računa kluba i opstrukcija u radu.

Jedan od glavnih razloga za ostavku na mjesto predsjednika Upravnog odbora FK Borac su i opstrukcije rada uprave od strane pojedinaca koji se izjašnjavaju kao prijatelji Borca.

Šanse da Šuput promijeni mišljenje su veoma male, a prema saznanjima MONDA, on bi mogao da ostane na čelu Borca samo ako na sastanku sa gradonačelnikom Banjaluke Slobodanom Gavranovićem u ponedjeljak vidi konkretna rješenja i volju gradskih vlasti da pomognu Borcu.

Račun Fudbalskog kluba Borac u blokadi je poslije novih presuda komisijena štetu banjalučkog premijerligaša.

Prvostepena komisija FSRS donijela je odluku prema kojoj je Borac dužan da isplati 72.000 KM dugovanja bivšem igraču i treneru Borca Oliveru Jandriću, a drugostepena komisija FSRS potvrdila je odluku da FK Borac mora da isplati 34.000 KM bivšem igraču Leonidu Ćoriću.

Srđan Šuput imenovan je na skupštini Borca za predsjednika Upravnog odbora poslije ostavke Slobodana Raduljana ovu funkciju koji je klub napustio, kako je objasnio, zbog brojnih obaveza u Pravobranilaštvu RS i drugih obaveza.

(G.Arbutina – MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC