• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako Đuka rješava probleme...

Kada se susreo sa prvom neprijatnom situacijom i neprofesionalnim ponašanjem fudbalera, trener Valensije odreagovao je mirno i staloženo.

 Kako Đuka rješava probleme... Izvor: MONDO

Žeremi Matje udario je na Miroslava Đukića, ali Miroslav Đukić nije udario na Žeremija Matjea.

Kada je pročitao javne kritike na račun svog rada, uz ocjenu nezadovoljnog Francuza da više ne vjeruje u to da se radom na treningu zaslužuje mjesto u prvom timu, mladi trener Valensije nije upao u vatru. Sačekao je Matjeovo izvinjenje, i uvrstio lijevog beka u konkurenciju za meč sa Espanjolom.

"To su normalne stvari u fudbalu. On se izvinio, iako bi bilo korisnije da se to nije ni dogodilo. Ali, hajde bar da se više ne događa...", rekao je Đukić, koji polako osvaja simpatije svih na "Mestalji", mada je uvijek bilo i biće igrača koji su nezadovoljni.

Kao bivši profi fudbaler, Đukić zna kako se osjeća onaj ko ne igra i zato kaže:

"Nismo postavili nikakva stroga pravila ovde u klubu. Normalno je da se događaju konfrontacije i ovakvih stvari će biti sve dok igrač ne shvati da je, na kraju, najvažnije ono što on prikazuje na terenu. Momci moraju da posvete sebe treningu, jer je tim iznad svih nas. Ako ispunjavate ciljeve koje je postavila Valensija, onda ispunjavate svoje lične ciljeve".

Đukić kaže da se ne uzbuđuje previše kada primjeti da ima buntovnika u timu.

"U svakoj porodici postoje konfrontacije, djeca su ta koja stalno stavljaju roditelje na test i pokušavaju da vide dokle mogu da idu, gdje su im granice. To se događa i u svlačionici i, kao i kod kuće, najbolje je da razum i smirenost preovladaju u takvim situacijom", priča Đukić, koji je ovog ljeta prešao iz Valjadolida na klupu kluba u kojem je stekao igračku slavu.(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC