• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Karager: Jedva čekam da se vratim na Gudison

Kako će biti prihvaćen navijač Evertona koji je postao živa legenda Liverpula, kada bude kao komentator došao na "Gudison".

 Karager: Jedva čekam da se vratim na Gudison Izvor: MONDO

Džejmi Karager je legenda Liverpula.

Međutim, nije tajna da je kao mali navijao za Everton i odlazio na utakmice na "Gudison park". Kasnije, put ga je odveo na "Enfild roud" i tu je proveo cijelu karijeru, igravši samo za "redse".

Na kraju sezone 2012/13 završio je karijeru i prešao u TV komentatore.

U novoj ulozi, ne razmišljajući kako će na to reagovati navijači dva slavna kluba iz Liverpula, priznao je da jedva čeka da se vrati na "Gudison" kao gledalac, posmatrač, ljubitelj fudbala. Kaže, ne i kao navijač.

"Uzbuđen sam što se ovog vikenda vraćam na tribine 'Gudisona', prvi put poslije 20 godina! Želim da odgledam što je moguće više utakmica Evertona, da vidim kako će se snaći pod Robertom Martinezom. Njegov posao nije lak, jer će morati da se suoči sa svime što je prethodnih godina radio Dejvid Mojes. Uzbuđen sam da vidim kako će se Everton razvijati ove sezone i jedva čekam da gledam mladog Rosa Barklija u akciji", rekao je Karager.

"Kada me je Evertonov portparol pitao da li možda želim da gledam utakmicu sa tribine gdje su najglasniji navijači Evertona, kao što sam to radio kad sam bio mlađi, rekao je 'tamo možeš da se prisjetiš svih lijepih trenutaka'. Međutim, imao sam spreman odgovor. Rekao sam: 'A, šta ćemo sa ružnim trenucima?'. Da se uozbiljim, uživam u mogućnostima koje mi donosi nova uloga na televiziji".

Karager je priznao da nema nikakvu potrebu za igranjem fudbala.(MONDO/Agencije)

"Bio sam na 'Enfildu' pre sedam dana i gledao utakmicu protiv Stouka. Nisam osetio ni najmanju potrebu da siđem u svlačionicu i obučem opremu. Uživam u novom poslu, pa sam tako prošle nedelje bio na 'Stamford bridžu' i gledao Čelsijevu utakmicu protiv Hala. Sreo sam Romana Abramoviča, kao i Andrija Ševčenka. Ne, ništa mu nisam rekao za promašeni penal u Istanbulu", nasmejao se Karager, prisećajući se 2005. i čuvenog povratka Liverpula protiv Milana od 0:3 na 3:3.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC