• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Čuke: Ludo! Trener OFK: Gdje je Kafka?

Vladan Milojević oduševljen sjajnom formom i rezultatima ekipe sa Banovog brda. Milinković se čudi zbog žutog kartona i isključenja Marka Petkovića.

 Trener Čuke: Ludo! Trener OFK: Gdje je Kafka? Izvor: MONDO

Snovi Čukaričkog da će odmah po povratku u Superligu igrati značajnu ulogu uveliko su ostvareni.

"Brđani" su u tri kola ostvarili isto toliko pobjeda. Treću su izvojevali u subotu po pljusku na Karaburmi. Pobijedili su OFK Beograd 2:1, a oba tima su meč završila sa desetoricom.

U uzbudljivoj završnici, poslije kraćeg prekida zbog nevremena, Čukarički je branio i odbranio prednost.

Trener Čukaričkog Vladan Milojević bio je oduševljen poslije treće uzastone pobjede svog tima.

"Ludo! Očekujemo da na Banovom brdu sljedeće nedjelje protiv Vojvodine bude publike kao u prošlom kolu protiv Slobode. Tada je bilo 4.000 ljudi, jer više nije moglo da stane", rekao je Milojević.

Upitan da li se nadao ovakvom nizu pobjeda i da li je razmišljao o euforiji koja bi mogla da zahvati njegov tim, odgovorio je da su igrači koje vodi u svojim karijerima navikli na pobjede i da ova situacija za njih i nije previše nova.

"Sve su to momci koji su se u ranijim klubovima, i u mlađim selekcijama, borili za prva mjesta. To je prednost, kao što je ogromna prednost i to što imaju veliku želju. Novajlije su i željni dokazivanja. Takođe, srećna okolnost je da godinu i po imam kostur ekipe koji je samo nadograđivan još boljim pojačanjima", rekao je Milojević.

Čukarički će u sljedećem kolu dočekati Vojvodinu, a Milojević će timu dozvoliti da slavi samo sutra.

"Već od ponedjeljka počinjemo da se spremamo za Vojvodinu. U fudbalu nema juče, iako trenutno veoma prija sve što nam se događa. Nadam se da će moji igrači ostati nogama na zemlji i da neće poletjeti", rekao je trener Čukaričkog.

Trener OFK Beograda Zoran Milinković bio je prepun gorčine prilikom razgovora sa novinarima, ocijenivši da je isključenje Marka Petkovića u 8. minutu prelomio meč. Istakao je i da mu je nejasno zašto je sudija tako odlučio.

"Postoji vrlo zanimljiv detalj u vezi sa kašnjenjem izlaska na teren. Ne znam da li postoji propis za dodjeljivanje žutog kartona. Ako je to žuti karton onda čestitam sudiji", rekao je Milinković.

Sudijska komisija FSS je pred ovo kolo fudbalskog prvenstva jasno naložila sudijama da obavezno dodjeljuju žute kartone ekipama koje namjerno kasne na početak utakmica. Zato je kapitenima OFK Beograda i Čukaričkog arbitar Marko Popović odmah na početku meča dao po žuti karton.

"Ako u propisima postoji pravilo da se zbog kašnjenja dodjeljuje žuti karton, onda se unaprijed izvinjavam sudiji. Ako to ne postoji onda smo oštećeni. Mogao bih još mnogo toga da kažem a sve sam bliži odluci da ne ćutim. U situaciji u kojoj se nalazimo, najviše smo pogođeni mi - proizvođači na terenu. Da je Kafka živ imao bi tri tone materijala da napiše 'Proces'. Ovdje je samo onako kako kažu čelnici. Sa tim se ne slažem i uvijek ću da govorim. Već su me i kažnjavali", rekao je trener OFK Beograda.

OFK Beograd je imao i penal tokom meča protiv Čukaričkog, ali ga je promašio Dragan Bogavac.

Milinković je rekao da su za izvođenje penala zaduženi Marko Pavlovski i Bogavac i da je njima prepustio odluku ko će da šutira.

"Bogavac je preuzeo odgovornost i promašio. Ali, ne brinem, vratiće nam on to", dodao je Milinković.

Poslije drugog poraza svog tima u tri kola, Milinković je istakao da nema straha, da je siguran da će tim koji vodi pokazati kvalitet i da će biti sve bolji i bolji.

(M. Šolak - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC