• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čančarević: Hoćemo bar bod u Humskoj

Golman Radničkog 1923 očekuje "hrabru, napadačku" igru svog tima, a šansu vidi i u umoru fudbalera Partizana.

 Čančarević: Hoćemo bar bod u Humskoj Izvor: MONDO

Prvenstveni mečevi poslije fizičkog i emotivnog pražnjenja na evropskoj sceni predstavljaju potencijalnu "minu" za svaku ekipu, pa tako i za Partizan.

Crno-bijeli u nedelju od 19 časova (TV Arena sport 1) dočekuju Radnički 1923, čiji čuvar mreže Ognjen Čančarević vjeruje u povoljan ishod utakmice trećeg kola Superlige.

"Poslije velike pobjede protiv Napretka, kada smo se vratili poslije vođstva protivnika, imamo dosta samopouzdanja pred gostovanje Partizanu. Iskreno, vidim veliku šansu", rekao je Čančarević za portal "Šumadija pres".

"Partizan je (u četvrtak) igrao sa Tunom, njegovi igrači će imati manje vremena da se odmore, pa ako budemo odigrali hrabro i napadački, mislim da možemo do pozitivnog rezultata".

Čančarević je evocirao uspomene na duel sa Partizanom u finišu prethodne sezone, kada se njegov tim borio za opstanak, a crno-bijeli za titulu. Strijelac jedinog gola tada je bio Saša Ilić u 68. minutu.

"Odigrali smo odlično, imali zrelije šanse, ali je Partizan pobijedio, a mi nezasluženo ostali bez bodova... Beljić je promašio prazan gol, Spalević takođe imao dobru priliku. Očekujem da nećemo ponoviti greške sa te utakmice i da ćemo osvojiti bar bod", završio je čuvar mreže Kragujevčana.

Radnički je prije pobjede nad Napretkom izgubio od imenjaka iz Niša, tako da duel sa šampionom očekuje sa tri boda na svom "kontu".

U nedelju uveče biće jači za iskusnog golgetera Darka Spalevića, koji je izdržao suspenziju zbog isključenja na Čairu.(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC