• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ljajić i Matić, ipak, sa "orlovima"?

Mediji pišu, selektor Mihajlović demantuje. Ali, mediji ponovo javljaju - Adem Ljajić i Nemanja Matić biće u kombinaciji za tim protiv Hrvatske.

 Ljajić i Matić, ipak, sa "orlovima"? Izvor: MONDO

Fudbaler Fiorentine (ili ubuduće Milana ili Juventusa) Adem Ljajić i fudbaler Benfike Nemanja Matić, ipak će biti pozvani za važne utakmice u kvalifikacijama za Mundijal 2014. godine, saznaje Televizija SOS Kanal.

Prije nedelju dana, "Sportski žurnal" je pustio u etar da će dvojica "pobunjenika" ponovo biti u nacionalnom timu, a onda je selektor Siniša Mihajlović za sve medije odlučno demantovao tu vijest, ponavljajući više puta izrečen stav: "Mogu da se vrate, ali zna se na koji način. Oni treba mene da pozovu".

Ljajić nije sa reprezentacijom još od početka Mihajlovićevog mandata, odnosno prijateljskog meča protiv Španije u Sent Galenu, kada mu se selektor "zahvalio" (lijepa reč za udaljio), jer nije pjevao himnu "Bože, pravde", što je jedan od Mihajlovićevih kriterijuma za poziv u nacionalni tim.

Nemanja Matić je sam sebe izbrisao sa spiska kandidata za nacionalni tim. Nije mu se dopalo to što ga Mihajlović zove, ali ga ne stavlja u tim, pa je iz ljutnje i razočaranja poručio selektoru da ga više ne poziva.

Od informacije da će Matić i Ljajić ipak biti pozvani u srpski tim, potom demantija Mihajlovića, pojavila se i vijest da je predsjednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić bio u "mirovnoj misiji" i da je razgovarao sa obojicom fudbalera.

Srbija će dočekati Hrvatsku 6. septembra u Beogradu. Da li ćemo Ljajića i Matića ponovo vidjeti u nacionalnom dresu? (MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC