• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Voša: Mi ne kasnimo - Karadžić kasni!

Vojvodina neće kasniti na utakmicu sa Spartakom, ali čelnici kluba iz Novog Sada kažu da se njihovo mišljenje o Tomislavu Karadžiću nije promijenilo.

 Voša: Mi ne kasnimo - Karadžić kasni! Izvor: MONDO

Saopštenje za saopštenjem...

U ozbiljnom nedostatku kvaliteta na terenu, za ljubitelje fudbala u Srbiji to je jedino zanimljivo ostalo.

"Tihi" protest protiv predsjednika Fudbalskog saveza Srbije Tomislava Karadžića, jedan dio superligaša Srbije nastavio je i u subotu, kašnjenjem pri izlasku na teren na početku utakmica.

Uoči meča trećeg kola protiv Spartaka (nedjelja - 20.30), saopštenjem za javnost oglasila se Vojvodina, koja je u prošlom kolu podržala protest iniciran od strane Crvene zvezde, ali to ne namjerava da učini i u nedjelju uveče.

Novosađani ističu da su svoje mišljenje o stanju u srpskom fudbalu simboličnim kašnjenjem od pet minuta pokazali u prošlom kolu i da će se protiv Spartaka pojaviti na terenu u zakazano vrijeme.

"Na utakmicu sa Spartakom izlazimo tačno u zakazano vrijeme. To ne znači da se naš stav promijenio ni pod čijim uticajem, a kamoli zaprijećenih kazni davno iskompromitovanih čelnika FSS, koji ovakav vid disciplinovanja našeg kluba vježbaju već godinama", ističe se u saopštenju.

U Vojvodini kažu da za čelnike FSS i njihove "satelite" predvođene sudijskom organizacijom imaju jasnu poruku - da moraju da odu iz srpskog fudbala.

"FK Vojvodina ne kasni, naprotiv, sve ovo smo govorili i zahtijevali još prije dvije godine poslije sramne krađe u finalu Kupa Srbije. Kasni gospodin Karadžić i njegova vrhuška, jer da su tada otišli, danas se ne bi borili da spasemo ovo malo što je ostalo od našeg fudbala", naglašeno je u saopštenju Upravnog odbora superligaša iz Novog Sada.

"Lale" će na taj način, za razliku od klubova koji su ostali dosljedni odluci da nastave protest, barem za sada ispoštovati uslovnu kaznu FSS i proći bez sankcija, dok druge "pobunjenike" očekuju novčane kazne od po 500.000 dinara.

(MONDO, foto: FK Vojvodina)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC