• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ako Bejl vrijedi 100 miliona..."

...ja sam neprocjenjiv, kaže legenda bugarskog fudbala Hristo Stoičkov.

 "Ako Bejl vrijedi 100 miliona..." Izvor: MONDO

Hristo Stoičkov smatra da Geret Bejl nema fudbalske kvalitete vrijedne 100 miliona evra. Odnos Velšanina prema Totenhemu ocijenio kao sramotan.

Granice u visini fudbalskih transfera iz godine u godinu se povećavaju. One su danas dostigle vasionske cifre, pa je tako Real Madrid spreman da za jednog Gereta Bejla izdvoji čak 100 miliona evra. Više nego što je svojevremeno plaćen Kristijano Ronaldo kada je iz Mančester junajteda prelazio na Santjago Bernabeu.

Mnogim bivšim svjetskim zvijezdama neshvatljivo je da se u vrijeme svjetske ekonomske krize, ali i mimo nje, izdvajaju tolike sume za pojedince i to za sportske usluge.

Povodom "sapunice" o Realu i Velšaninu oglasio se najbolji igrač u istoriji Bugarske - Hristo Stoičkov.

Bivšem asu Barselone nelogično je da Real plati 100 miliona za Bejla, prije svega zbog igračkih kvaliteta fudbalera Totenhema.

Neskromno Stoičkom poručuje: "Ako Bejl vrijedi 100 miliona evra, onda sam ja bio neprocjenjiv"!

Bugarin takođe analizira uspješnost igrača iz Velike Britanije koji su u prošlosti pokušavali da steknu ili nadograde fudbalsku slavu u Španiji. Većina od njih loše je prošla.

"Nijedan britanski fudbaler nikada nije uspio u Španiji", naglasio je kapiten reprezentacije Bugarske koja je na Svjetskom prvenstvu u SAD 1994. godine osvojila četvrto mjesto.

Najpoznatija imena koja su sa Ostrva igrala fudbal u Španiji su sigurno Dejvid Bekam, Stiv Mekmanaman, Majl Oven (Real Madrid) i Geri Lineker (Barselona).

Saga o Bejlu i Realu trebalo je da se završi u utorak, ali naravno nije. Pregovore je prekinuo predsmednik "pijevaca" Danijel Levi, pozvavši igrača da prestane sa izležavanjem u Marbelji i da se priključi treninzima Totenhema, jer Portugalac Viljaš Boaš računa na njega.

Bejl je taj poziv odbio.

"On je igrač koji nema ni najmanje poštovanja prema saigračima. Način na koji se odnosi prema njima, ali im klubu gdje je stekao slavu je sramotan", ocijenio je Stoičkov.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC