• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jagodić objavio spisak mladih "zmajeva"

Selektor mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine objavio je imena igrača za kvalifikacione susrete za EP sa Mađarskom i Austrijom.

 Jagodić objavio spisak mladih "zmajeva" Izvor: MONDO

Na spisku selektora Vlade Jagodića za utakmice 5. septembra u Kečkemetu i četiri dana kasnije u Zenici nema povrijeđenih Zolotića, Mešanovića i Hajrovića, te Arežine i Jevtića i Bešića.

"Ipak smatram da imamo dobru ekipu i da možemo napraviti povoljan rezultat. Na zadnjoj utakmici protiv Albanije dobili smo tri nova imena, Atajića, Letića i Barišića. U Mađarskoj ćemo učiniti sve da pobijedimo i tako ostavimo ozbiljnog konkurenta iza sebe. Utakmicu sa Austrijom, koja je takođe kvalitetan tim, igramo kući i pobjeda ne smije doći u pitanje", rekao je selektor Jagodić.

Okupljanje mladih "zmajeva" zakazano je za 1. septembar u hotelu "Park" u Vogošći.

U okviru Četvrte kvalifikacione grupe mladi fudbaleri BiH u 1. kolu su savladali Albaniju sa 4:1, a u grupi još igra prvi favrorit - Španija, koju bh. juniori dočekuju 14. novembra.

Na Jagodićevom spisku se nalaze 22 igrača: Kristijan Jajalo, Kenan Pirić, Dino Bevab, Gojko Cimirot, Amer Bekić, Aldin Čajić, Mario Kvesić, Sanjin Prcić, Srđan Grahovac, Haris Duljević, Marko Maletić, Bahrudin Atajić, Muamer Avdić, Rade Krunić, Tomislav Barišić, Bojan Letić, Jozo Špikić, Goran Zakarić, Sead Jakupović, Ognjen Petrović, Adnan Kovačević i Haris Seferović.

(MONDO/agencije)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC