• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uroš ili Marko? Ko u četvrtak dolazi u Zvezdu

Crveno-bijeli za sutra najavili još jednu promociju. Nije precizirano kojeg igrača. Jasno, pred novinare će Uroš Đurđević ili Marko Petković.

 Uroš ili Marko? Ko u četvrtak dolazi u Zvezdu Izvor: MONDO

Crvena zvezda je saopštila u ponedjeljak uveče da dolaskom Gorana Gogića i Predraga Rajkovića nije okončala prelazni rok.

Saga oko neodlaska Marka Petkovića u Partizan "iz ličnih razloga" nagovijestila je da bi desni bek OFK Beograda, ipak, mogao da obuče dres kluba za koji navija. Doduše, u izjavi za sajt "romantičara" najavio je da će "ostati da predvodi svoj tim".

Napadač Uroš Đurđević drugi je igrač čije ime se svakodnevno dovodi u vezu sa "vječitima". Njegov menadžer i finansijer Rada Ranko Stojić nije ovog ljeta krio da postoji mogućnost da talentovani centarfor zaduži crno-bijelu opremu.

Međutim, prema posljednjim "nezvaničnim" informacijama, i taj posao je još daleko od realizacije, pa ne bi trebalo da iznenadi odliuka mladog špica da se vrati u klub iz kojeg su ga otjerali zbog toga što je igrao mali fudbal.

Iz Crvene zvezde je u srijedu popodne stigao mejl na adrese novinara i redakcija:

"FK Crvena zvezda vas poziva da u četvrtak 29. avgusta od 16 časova, prisustvujete konferenciji za medije koja će se održati u Lav Medija centru stadiona Crvene zvezde".

Ime igrača koji će biti predstavljen nije naznačeno, iako je jasno je da će to biti neko od dvojice navedenih mladih reprezentativaca Srbije.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC