• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FSS: Drulović nastavlja sa "Litvancima"

Selektor omladinaca predvodiće i dalje evropske prvake, odlučeno na sjednici Odbora za hitna pitanja FSS, na čelu sa Tomislavom Karadžićem.

 FSS: Drulović nastavlja sa "Litvancima" Izvor: MONDO

Odlazeći predsjednik Fudbalskog saveza Srbije vodio je u srijedu popodne sjednicu Odbora za hitna pitanja, na kojoj su razmatrana tehničko-personalna rješenja.

U saopštenju objavljenom na sajtu Saveza izneseni su zaključci sastanka, među kojima je najvažniji onaj u vezi sa selektorom zlatne generacije srpske reprezentacije.

Na sjednici Odbora za hitna pitanja odlučeno je da se dio prihoda od prodaje ulaznica za meč Srbija-Hrvatska uputi narodnim kuhinjama na Kosovu i Metohiji.

"Sa Ljubinkom Drulovićem, selektorom omladinske reprezentacije, koja je ovog ljeta postala šampion Evrope u uzrastu do 19 godina, produžen je ugovor o saradnji. Drulović će nastaviti da radi sa istom generacijom igrača, ali sada godinu dana stariju, u uzrastu 'ispod 20'", poručeno je iz FSS.

Takođe su određeni i selektori mlađe kadetske selekcije, koja je predata Dejanu Govedarici, kao i ženske omladinske reprezentacije, koju će predvoditi Milan Rastavac.

Savez je razmotrio i tok priprema za utakmicu seniorskih državnih timova Srbije i Hrvatske i pozvao navijače da se u što većem broju okupe na stadionu Crvene zvezde i da navijaju u duhu fer-pleja.

Bilo je govora i o prvoj utakmici novog kvalifikacionog ciklusa mlade reprezentacije. "Orlići" će uvodni meč u borbi za plasman na Evropsko prvenstvo odigrati 5. septembra protiv Kipra, na stadionu Metalca u Gornjem Milanovcu. Gledaoci neće moći da uđu na tribine zbog ranije izrečene kazne.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC