• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Zvezdu stiže - Marko Petković!

Misteriozno pojačanje crveno-bijelih, sa kojim će biti potpisan četvorogodišnji ugovor, je desni bek OFK Beograda i nesuđeni igrač Partizana.

 U Zvezdu stiže - Marko Petković! Izvor: MONDO

Kada su u srijedu popodne iz Crvene zvezde poslali mejl na adrese sportskih novinara i redakcija, iako nije bilo navedeno, postalo je jasno da će crveno-bijeli dan poslije golmana Predraga Rajkovića i zadnjeg veznog Gorana Gogića promovisati još jedno pojačanje.

U igri su bila dva imena koja su se proteklih dana najčešće dovodila u vezu sa dolaskom na "Marakanu" - Marko Petković iz OFK Beograda i Uroš Đurđević iz Rada.

MONDO saznaje da će se u četvrtak u 16 časova pred novinarima u Medija centru "Marakane" pojaviti desni bek "romantičara", koji je već bio promovisan u novog igrača Partizana na zvaničnom sajtu crno-bijelih, ali je taj transfer propao "iz ličnih razloga" 20-godišnjeg fudbalera.

Nezvanično, prevladala je ljubav prema Crvenoj zvezdi, sa kojom će Marko Petković potpisati četvorogodišnji ugovor.

Da bi tako nešto moglo da se dogodi, nagovijestio je sportski direktor crveno-bijelih Zoran Stojadinović, koji je tokom promocije Rajkovića i Gogića rekao da Zvezda već ima desnog beka, Marka Vešovića, ali da mora da misli na budućnost.

Postojali su, i još postoje, nagovještaji da bi dres kluba iz Ljutice Bogdana prije kraja prelaznog roka mogao da obuče i napadač Rada Uroš Đurđević, koji se takođe povezuje sa Partizanom, a ko će pobijediti u toj trci "vječitih" vidjećemo.

MARKO PETKOVIĆ

Rođen je 3. septembra 1992. godine u Sremskoj Mitrovici.

Prošao je sve mlađe kategorije OFK Beograda, za čiji je A tim debitovao 2010. godine.

U Crvenu zvezdu dolazi kao kapiten "romantičara" i mlade reprezentacije Srbije.

Moguće je i da član juniorske reprezentacije Srbije koja je nedavno postala šampion Evrope karijeru nastavi u inostranstvu, kao i da još neko vrijeme nosi dres "građevinara".

Do kraja prelaznog roka ostalo je još tri dana i sigurno je da iznenađenjima nije kraj. Uz to, da bi Đurđević došao na "Marakanu" potrebno je i da neko od napadača napusti Zvezdu.

Najbliži tome je Abiola Dauda, koji po Stojadinovićevim riječima, uz Filipa Mladenovića, ima konkretnu ponudu za transfer.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC