• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prenosi JSL od sada i na internetu!

Telekom Srbija obezbijedio je da pored kanala TV Arena sport na Open IPTV servisu, od sada sportski sadržaji mogu da se gledaju i na sajtu Kliksport.

 Prenosi JSL od sada i na internetu! Izvor: MONDO

Svi korisnici interneta, bez ograničenja, moći će od sada preko portala www.kliksport.rs, legalno sa bilo kog mjesta na svijetu da prate najatraktivnije utakmice srpskog fudbalskog prvenstva.

"Poslije uspješne prve sezone live streaminga UEFA takmičenja (Liga šampiona i Liga Evrope) Telekom Srbija je svojim korisnicima omogućio da prenose domaćeg fudbala, mogu da gledaju i na adresi kliksport.rs. Korisnici interneta će tako imati mogućnost da uživo prate utakmice Jelen Superlige u visokom kvalitetu videa. Ljubitelji sporta streamu mogu da pristupe tako što prethodno kreiraju svoj nalog na portalu kliksport.rs, a servis je postao popularan kako zbog sadržaja, cijene utakmica, tako i zbog višestrukih mogućnosti načina plaćanja", kaže za MONDO direktorka Samostalnog Sektora za upravljanje sadržajima Telekoma Srbija, Bojana Matović, ističući prednost ove usluge, koja zapravo podrazumijeva da na svakom mjestu na svijetu, ukoliko imate pristup internetu možete da pratite srpski fudbal.

Cijena prenosa 50 dinara! (1 KM)

Načini plaćanja:
- Uz telefonski račun
- SMS porukom
- Platnim karticama

Iz Telekoma najavljuju da će u oktobru krenuti i sa prenosima najkvalitenije košarkaške lige u regionu - ABA lige!

Prenosi utakmica Jelen Superlige i ABA lige nisu geografski ograničeni, dok odabrane utakmice UEFA Lige Šampiona i Lige Evrope mogu da gledaju svi zainteresovani na teritoriji Republike Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Prvi prenosi Jelen Superlige koji će moći da se prate preko Kliksporta su Partizan - i Radnički Kragujevac - Crvena zvezda.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC