• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Magija Mesija i Nejmara, Lineker vozi taksi!

Spektakularna reklama Barse za "Katar ervejz" u kojoj glavne role imaju Mesi i Nejmar, a nekadašnji engleski golgeter Gari Lineker vozi taksi. Štaaa!?

 Magija Mesija i Nejmara, Lineker vozi taksi! Izvor: MONDO

"Dobar dan, vaše pasoše, molim", kaže niko drugi do "carinik" Đerar Pike, a potom "ovjerava" dokument Brazilcu Nejmaru: "Sletio si u FK Barselona", piše na pečatu brazilčevog pasoša, koji je doletio avionom "Katar ervejza".

Riječ je o novoj reklami Barselone i njenog glavnog sponzora, kompanije "Katar ervejza" pod sloganom "Tim koji ujedinjuje svijet".

"Dame i gospodo, uskoro slijećemo u zemlju FK Barselona", kaže stjuardesa i budi usnulog Havijera Maskerana koji se ne odvaja od lopte.

U, zaista, sjajnoj reklami, mogu se vidjeti i ostale zvijezde Barselone. Lionel Mesi u stilu Džej Lo uči plesne korake svoje dens trupe, ali sa loptom, Andres Inijesta i Sehio Buskets molerišu fudbalskom loptom i prave ogroman mural na zidu, Karles Pujol je "anđeo čuvar" koji glavom lomi saksiju koja bi, u suprotnom, pala na glavu osobe koja sjedi u kafiću...

Ono što je neobično u reklami je pojavljivanje nekadašnjeg engleskog golgetera Garija Linekera, koji se pojavljuje u ulozi taksiste!

Ovo je više od reklame! Uživajte u reklami!

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC