• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uroš Đurđević daleko od Zvezde

Sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović rekao da klub iz Ljutice Bogdana zakasnio sa dovođenjem talentovanog napadača Rada.

 Uroš Đurđević daleko od Zvezde Izvor: MONDO

Crvena zvezda je preotela Marka Petkovića Partizanu, ali teško da će uspjeti da dobije napadača Rada Uroša Đurđevića, za koga je srpski šampion ozbiljno "zagrizao".

To, uostalom, priznaje i sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović.

Nakon što je kao novi igrač Zvezde predstavljen Marko Petković, dosadašnji desni bek OFK Beograda, novinari su pitali Stojadinovića: "Da li se vidimo i sutra?".

"Moguće je da se opet vidimo, ali ne zbog Đurđevića. Da smo mjesec dana ranije pričali o Đurđeviću možda bi on već bio ovdje, ali sada to nije realno. Stav kluba je da domaće fudbalere ne plaća kao što plaća strance, a i već imamo dovoljno napadača, tako da su šanse za njegovog dolazak u Zvezdu minimalne", rekao je Stojadinović.

Sportski direktor Zvezde je ponovio da se pregovara o odlascima Abiole Daude (Gacijantep) i Filipa Mladenovića (Evijan) i da klub pokušava da izvuče više novca od njihovih transfera.

Otkrio je da je četiri, pet igrača blizu odlaska na pozajmice u domaće klubove, a među njima je liberijski štoper Omega.

Saga o Marku Petkoviću, koji je bio već viđen u Partizanu nakon dogovora crno-bijelih i OFK Beograda, konačno je završena. On je novi igrač Crvene zvezde.

Zvezda ga je platila 200.000 evra, ali će i od budućeg transfera Petkovića morati da ustupi OFK Beogradu 25 odsto od tih para.

"Nije bilo nimalo lako da poslije osam godina napustim OFK Beograd. Hvala 'romantičarima' na svemu što su učinili za mene, ali sada sam član Crvene zvezde i nadam se da ću biti dio generacije koja će prekinuti šampionski niz Partizana", rekao je Petković.

Upitan kako je promijenio odluku, rekao je: "Ne bih se vraćao na ono što se dogodilo".

Na to se ubacio Stojadinović: "Vrlo je prosta stvar. Dječko je zvezdaš i na nama je bilo da li ćemo reagovati ili ne, odnosno da li ćemo biti brzi ili ne. OFK Beogradu su bile potrebne pare i pregovarali su sa drugim klubom, ali da smo se mi ranije uključili on bi već bio naš igrač".

Upitan da li zna nešto o tome što Partizan osporava ovaj posao, odnosno transfer Petkovića, s obzirom na to da je imao potpisan dogovor sa OFK Beogradom, sportski direktor Zvezde je rekao da nije upoznat sa tim, ali je i dodao:

"Nisam vidio da li postoji predugovor sa Partizanom, ali treba da znate da u ovom poslu igrač ima važnu reč, a ne samo klubovi".

O ALEKSANDRU LUKOVIĆU

"Vrlo rado bih ga vidio ovdje. Bitno da je on zainteresovan, a ovo drugo je lakši dio posla".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC