• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Eto godinu dana Čelsijev!

Iskusni kamerinski napadač i londonski klub dogovorili jednogodišnju saradnju.

 Eto godinu dana Čelsijev! Izvor: MONDO

Samjuel Eto i Žoze Murinjo ponovo u istom timu!

Tandem koji je dao veliki doprinos Interovim uspjesima u sezoni 2009/10, narednih godinu dana sarađivaće na Stamford Bridžu. Čelsi je u četvrtak popodne potvrdio da je dogovorio transfer kamerunskog napadača iz Anžija.

"Veoma sam srećan što sam došao u Čelsi, ali i uzbuđen jer želim da igram što je prije moguće. Donio sam tešku odluku. Vidio sam da Čelsi ima kvalitet i drago mi je što ću ponovo sarađivati sa Murinjom", bile su prve riječi 32-godišnjeg Etoa po potpisivanju ugovora.

Anži bi na ime obeštećenja trebalo da inkasira pet miliona funti, dok je golgeter iz Kameruna, navodno, prihvatio da igra za 100.000 funti nedjeljno, što znači da će mu plata biti drastično manja od one koju je imao u Mahačkali (20 miliona evra po sezoni).

Eto i Murinjo 2010. su zajedno osvojili Ligu šampiona, prvenstvo i Kup Italije, da bi Portugalac odmah zatim prešao u Real, a napadač godinu dana kasnije bio prodat Anžiju.

"Samo je jedan Žoze Murinjo. Igrao sam za mnoge velike trenere, ali u fudbalu ne postoji nijedna ličnost slična njemu", rekao je Eto prije petnaestak dana.

Čelsi je iz Anžija, koji odlukom vlasnika Sulejmana Kerimova drastično "kreše" troškove, već doveo brazilskog ofanzivca Vilijana.

Eto je kao klinac stigao iz domovine u Real Madrid, odakle ga je put dalje vodio na Majorku, u Barselonu, Milano i Rusiju. Sa Kataloncima je tri puta bio prvak Španije i dva puta šampion Evrope.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC